Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

17. mai, viktigere enn noen gang

Jan_Simonsen_flosshattNorske verdier er under press. Kristendommen som i tusen år har vært vår religiøse tilhørighet, som har preget våre humanistiske verdier, er ute av norske skole, likestilt med buddhisme og islam. Det kommer stadig nye krav om å tilpasse oss til den nye islamske ideologien. Ytringsfriheten er under press. Derfor er 17.mai-feiringen viktigere enn noengang.

Den minner oss om vår storhet som nasjon, den fremme fedrelandskjærlighet, og den skaper samhold. Uavhengighet av sosial status, yrkesbakgrunn, økonomi, hudfarge eller opprinnelsesland. 17.mai er vi alle nordmenn. Slik vi burde føle det også resten av året. 17.mai er en dag å være stolt av.

22 comments to 17. mai, viktigere enn noen gang

 • Tusenkunstner

  Man skal ha respekt for grunnloven og historien rundt det fra 1814 etc. Men måten dagen feires på kan diskuteres. Det er det samme som skjer om igjen og om igjen hvert år. Kjedlig og konservativt de luxe.

  • Frode

   Bare folk med stadige satan demoner i blodet og sjelen sin hevder at noe er kjedelig og konservativt fordi det står at demoner alltid vil farte hvileløst omkring og stadig søke nye mennesker som de kan spre sin demonske aktivitet på.
   Saken er at (2.kor.4. 3-4)
   http://www.betelklabu.no/ressurssenter/sak/article/40699

   Det er derfor vi alle trenger GUD(Jesus) som gir oss ro og trygghet og fred så vi kan rydde disse demonene ut av vår sjel og holde huset vårt rent.

   Da vil vi være fornøg med det våre forfedre som levde i ånden skapte for oss gejnnom tusenvis av års åndelig erfaring til GUD(Jesus) og sette pris på den trygghet dette engang ga.

   For det du sier er blitt en folkesykdom der alt før eler siden blir kjedelig og konservativt og derfor går ungdeommene i dag mer eller mindre hviløst omkring og søker stadig nye ting som fører dem og vårt land langt ut på de farligeeste steder hvor landet vårt er i ferd med å bli mer og mer ødelagt av denne hyperaktiviteten som bare satan kan få mennesker til å gjøre enten vi er beviste eller ikke.

   Derfor må vi heller reversere vårt samfunn tilbake til å få så mye GUD(Jesus) inn igjen i vårt samfunn som overhodet mulig og først da kan vi igjen begynne å føle oss trygge igjen.
   https://no.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Tischendorf#/media/File:Norges_1914_Jubileum_blds_05727.jpg

 • Anonym

  «Norske verdier er under press.»

  Norske verdier finnes ikke iflg norske «journalister». For det er ikke mulig å gi en presis definisjon på hva norske verdier er.

  Men om det iflg «journalistene» skulle finnes norske verdier, og de skulle gå under i møte med fremmede kulturer, er det fordi de er mindreverdige og ikke fortjener annet.

 • Elinor

  GRATULERER MED DAGEN alle sammen på FY.

 • Ola Dunk nr. 13 – 17. mai

  17. mai er her igjen! Ola Dunk lurer i den forbindelse på hvorfor det er Norge som skal tilpasse seg utenlandske kulturer og tradisjoner og ikke motsatt.

  https://www.frieord.no/wp-content/uploads/2016/05/Ola-Dunk-17.-mai.jpg

 • Tusenkunstner

  Det bør vurderes å innføre forbud mot russefeiring.

 • Visombygdelandet

  Jeg feiret ikke 17. mai denne gangen, siden koranen fortsatt er tillatt i Norge.

  En annen grunn til at jeg ikke feiret, er at De ugudelige deltok i feiringen. En del av de folkene der er ikke verdt aa ha fellesskap med.

  • Anonym

   Ikke bare er Koranen tillatt i Norge. Vi har en regjering som er fullstendig i lomma på OIC og Det muslimske brorskapet. Vår ynkelige justisminister følger CVE-narrativet til punkt og prikke. Han ville ikke drømme om å rette den aller minste kritikk mot islam. Fiendens ideologi er off limits. Terror er kriminalitet og ikke en sivilisasjonskamp, påstår han, til tross for jihadistenes kontinuerlige og klokkeklare beskjeder om det motsatte. Fornektelsen kan ikke bli mer absurd.

   http://www.nrk.no/ytring/de-skal-aldri-vinne-1.12943569

   Stephen Coughlin, ekspert på islamsk lov, om CVE:

  • Tusenkunstner

   Den holdningen der «visombygdelandet» er jo stikk i strid med kristen lære. Du skal elske din neste.

   Dessuten sa Jesus at han var ikke her på jord for å frelse de troende, men de som ikke var det. I moderne tid så betyr det å være inkluderende mot ateister og andre ikke-kristne.

   • Visombygdelandet

    Tusenkunstner:
    Du har noen bra poenger i innlegget ditt.

    Men som Bibelen sier:
    – Daarlig omgang oedelegger gode vaner
    – Gjoer ikke felles sak med vantro

    Vi gudstroende skal primaert FORKYNNE for de ugudelige.
    Men ikke omgaaes dem saa veldig mye ellers.

    Og 17. mai feiring er hull i hodet.
    Det er lite sannsynlig at Norge er verdens beste land.

 • Frp - Torstein

  Jeg feiret heller ikke 17. mai i dag, siden alkoholen i Norge er altfor dyr.

  I stedet satt jeg hjemme og drakk meg full.

 • Amund Garfors

  Ja, en kan jo undre seg over hvor lenge vi får lov til å feire vår nasjonaldag? Har inntrykk av at alt er under press i dag, der islam har fått forkjørsrett, og der vi skal gi mer og mer ifra oss, både kristendommen og vår nasjonale selvstendighet. Begge er under et uakseptabelt press i disse farlige tider, der noen t.o.m mener at Grunnloven er gått ut på dato. Og våre «folkevalgte»presser på for å få Norge inn under Brussels diktatur.

  Kan heller ikke si jeg ble særlig imponert over denne Olemic som han kalles og er Stortingets president, og som har lagt seg skinnflat for islam og en innvandring av fremmede nasjonaliteter, klaner og ikke minst sosialklienter og analfabeter som kommer til Norge og skal leve på våre skattepenger resten av livet. Hvorfor blir sannheten fortiet om hvilke kostnader som blir påført det norske folk ved dette livsfarlige eksperimentet?

  Når man ser 17de mai toget fra år til år, der de defilerer framfor kongens slott, så blir man mer og mer angsfull og redd og tenker på hvordan dette skal ende.

  Politikere og «humanister» og globalister forsøker i sin dårskap å gjøre vår Grunnlov «verdinøytral» der de samtidig som de har forbannet seg på at de skal rive opp vår kristne tro fra dets rotfeste i nasjonen, fordi vår kristne arv kan virke støtende på «våre nye landsmenn» som her jukset og lurt seg inn i landet. Der vi må fjerne vår tro for ikke å virke støtende på disse som har Allahs ro og Muhammeds ondskap med seg hit. For det er kun disse muslimene som tar anstøt av kristendommen, der de samtidig prøver å påtvinge andre denne ideologien, forkledd som religion.

  Nei, jeg var ikke imponert over denne talen til han som er Stortingets president. I tillegg er han frimurer, og som er strengt forbudt etter norsk lov, dersom man oppholder seg som politisk representant i Stortingssalen!

 • Anonym

  åpningsinnlegget var greitt nok inntil første avsnitt.

  Resten av tråden oste ikke særlig av patriotisme.
  Det kunne vært Olemic Tommesen som lile gjerne kunne ha ytret noe slikt.

  Lurer på om Israelerne tenker slik på 14. mai?

  «14. er vi alle israelere; slik vi burde føle det resten av året uansett opprinnelsesland sosial status økonomi hudfarge»

 • Anonym: Selvsagt ville enhver israelsk politiker sagt det samme. Israel er en nasjon, Jødenes hjemland, men det bor også 20 prosent arabere i Israel, og en del drusere. Alle ønsker selvsagt at de skal føle seg hjemme i det landet der de bor og er statsborgere. Ingen ting vil nok glede jødene mer enn å se arabere juble på Israels nasjonaldag.

 • Stord(G)alen vil slå sammen Norge, Sverige og Danmark

  Petter Stordalen drømmer om en nordisk stornasjon. – Tenk hvilket fantastisk (la la) land vi hadde vært sammen, sier han til svensk media.

  Er du enig med Petter Stordalen? Bør vi slå sammen Sverige, Danmark og Norge?

  Ja 30% (???)

  Nei 65%

  Vet ikke 5%

  http://www.nettavisen.no/na24/stordalen-vil-sla-sammen-norge-sverige-og-danmark/3423225185.html

Legg inn en kommentar