Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fotball gir samhold

Fotball_IsraelI hjertet av Jisre’el-dalen i Galilea og på fotballbaner i Nahalal spiller et spesielt ungdomslag fotball. Det unike fotballaget består av 13 år gamle israelere fra ulike bakgrunner og kulturer. Stedet de spiller på er Moshav Nahalal. Her samles jøder, muslimer, arabere og kristne side ved side for å spille fotball. Moshav Nahalal er en av Israels eldste kibbutz, og ble grunnlagt i 1921. Se denne dokumentaren.

2 comments to Fotball gir samhold

 • Tusenkunstner

  Vi som følger med på fotball har en litt morsommere hverdag enn de som ikke følger med. Artig at Leicester vant Premier League. La oss håpe Liverpool vinner Europa League finalen i morgen.

 • Anonym

  celtic – glaskow

  vålerenga- lyn

  brann – sogndal

  samhold?

Legg inn en kommentar