Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

På krigsstien mot Det Hvite Hus

Donald_Trump3Donald Trump fortsetter på sin seirende sti gjennom det amerikanske presidentvalget i 2016. Lykkes han i å slå president Obama og han etterfølger som Demokratenes presidentkandidat? Slår han globalistene og deres marionetter . Kan han, med bare 300 spartanske krigere, slå selveste George Soros? Vil han gjøre Amerika stor igjen? Se hva som skjer:

21 comments to På krigsstien mot Det Hvite Hus

 • Tusenkunstner

  Hei Jan. Gratulere med dagen.

  Spørsmål: Tror ikke du noe på denne teorien om at presidentvalget allerede er avgjort i kulissene for lenge siden?

  Det er jo Hillary Clinton som blir president.

  • Tusenkunstner: Jeg har jo lest at du skriver det flere ganger, men det er etter min mening ikke riktig. Et presidentvalg kan ikke avgjøres i kulissene. Selvsagt kan mange sentrale aktører komme sammen i hemmelighet og drøfte ulike måter å sikre flertall for en kandidat på, inkludert endel skitne triks. Men helt sikker på å at deres kandidat vinner vil aldri noen kunne være. Det er tross alt til syvende og sist velgerne som avgjør. Og Trumps fremgang til nå har nettopp vist at «de etablerte» sine triks, skittkasting, latterliggjøring, what ever, ikke har virket. Trump har en reell mulighet til å vinne. Den siste menigsmålingen jeg leste viste kun en ledelse for Clinton på tre prosent.

   • Anonym

    Selv en avis som WP tror ikke lenger at Hillary Clinton blir president. Det stod i en artikkel i går. Det samme stod i NYT. Forøvrig viser de tre siste målingene dødt løp. På den ene leder Trump med ett prosentpoeng. Amerikanske valganalytikere tror at når baksiden av mynten vises for velgerne, Hillary Clinton er en dønn usympatisk heks, vil oppslutningen falle. Motsetningene innad i Demokratene er større enn noen sinne. Sanders er langt fra avskrevet. Mye kan, og vil, skje frem mot valget. Man holder seg best oppdatert ved å lese utenlandske aviser. De norske har allerede bestemt seg for sin kandidat; Hillary Clinotn.

   • Anonym

    «Et presidentvalg kan ikke avgjøres i kulissene.»

    Årsaken til at konspirasjonsteorier florerer, skyldes manglende transparens. I Norge var denne lukketheten kjent som at «[noen] har snakket sammen». Avgjørelsen var tatt innad i Ap. Spørsmålet var hvordan saken skulle presenteres offentlig.

    Alle interesse-nettverkene som eksisterer i dag, gjør bildet uoversiktlig. Det bedres definitivt ikke at «uavhengige» gravejournalister viste seg å være sponset av George Soros slik Panama-filene viste. Heller ikke at Hillary Clinton får «betalt» flere millioner for å lire av seg tøv i 30 minutter for pengesterke grupperinger og enkeltpersoner. Det er ikke det minste merkelig at mange bruker ordet korrupsjon om de slags «betaling».

    Men det er altså hverken jøder eller bilderbergere som styrer verden. folkestyre er svekket, ingen tvil om det. Og det er folkestyret i ordets rette forstand vi må ta tilbake. De som har tilrevet seg makt kjemper naturligvis mot det. Gapet mellom folkemening og en ikke bærekraftig ideologi det styres etter må lukkes, ellers går det riktig galt. Det spørs om det er for sent. For opprørstendenser og vold er godt synlig i mange land.

    09:15

 • Tusenkunstner

  Det er også noe merkelig på demokratisk side. Bernie Sanders vinner den ene staten etter den andre, har flere tilhengere, scorer høyere enn Clinton på popularitetsmeningsmålinger og samler inn mer penger. Allikevel ender det med denne Clinton.

  Prøv å analyser Clintons væremåte også. Orker bare såvidt å kommentere angrepene fra Trump og opptrer på en måte som om hun allerede vet hun blir president. Det er noe som ikke stemmer.

  Når det gjelder Trump så virker det på meg som at han er med mest for moro skyld.

  • Tusenkunstner: Nå er du vel litt vell mye skeptisk. Clinton er nødt til å konsentrere seg om Sanders, og ikke så mye om Trump, så lenge hun enda ikke er hundre prosent i mål. Og det er vel ikke riktig at Sanders scorer bedre på meningsmålingene enn Hillary Clinton. Tvert imot har Clinton hatt store forsprang på delstatsmålinger og likevel tapt valgene.Og siden Sanders tross alt har tapt flere delstater enn Clinton kan det vel heller ikke være riktig at han har flere tilhengere enn Clinton. Han har beviselig færre, men de er nok langt mer entusiastiske og møter ivrigere opp på folkemøter. Det er en annen sak.

   • Tusenkunstner

    Det som går an å håpe på er at Trump kan snappe opp en del av Sanders velgerne når bare Trump og Clinton står igjen. Men det kommer allikevel ikke til å gjøre Trump til president. Desverre.

    • Anonym

     Morsom du. Vi har hatt en Clinton før og det er nok ja mer enn nok. Jeg håper på Trump.

     • Tusenkunstner

      Det gjør jeg også det. Jeg håper på Trump og spesielt Bernie Sanders.

      • Anonym

       Blir lite morsomt med Sanders. Han virker vel tørr på meg, men Mr Trump er en mann Amerika trenger. Han sier ting andre tenker. Mine venner over there er fullt enig.

       • Tusenkunstner

        Trump har gode løsninger for det amerikanske næringslivet og de ansatte. Han vil sette en grense på utenlandsk arbeidskraft. Samt føre en skattepolitikk som reduserer skattene og gjør det mer lønnsomt å drive. Disse tingene sikrer sysselsettingen.

 • Get to learn ‘Islam tolerance’: UAE lawyer has job offer for Obama

  https://www.rt.com/news/343266-obama-offered-job-uae/

 • Anonym

  Ryktene sier at muslimrævslikkeren Chris Christie enten blir Trumps running mate eller justisminister i en ev. Trump-regjering. Han er allerede leder av Trumps transition team.

  • Tusenkunstner

   Får håpe de finner en litt morsom kandidat til visepresident. Sarah Palin eller Arnold Swarznegger. Artig med ett comeback for George W. Bush også. Det de ikke bør ødelegge valgkampen med er å finne en av disse ekle konservativt ideologiske republikanerne. Der er det sleske smil, i love you og dobbeltmoral. Nei, finn en karismatiker.

 • Anonym

  evt. president for folk flest?

  https://youtu.be/-X5H41Z1nc

  vs

  https://youtu.be/bv48A9BSews

  nei du
  det minner om kong salomo vs jørgen hattemaker

 • Anonym

  fra hvit skinnsofa

  «ja jeg er visst rik!»

 • flynerd

  forskjell på jørgen hattemaker
  i sin fattslige skinnsofa

  og kong salomo på sin rikholdige hvite skinnsofa

  men graset er er grønt før aille!

  jodah jeg ønsker meg en selfie..
  men absolutt ikke med trump slik en vis trønder ønsket..
  en tid tilbake..

  heller med 757 en
  mye mere «sexy»!!

 • flynerd med bakkekontakt

  skal være:
  i sin fattslige svarte skinsofa…

  vi trenger revolusjon mot slike som Trump
  likevel så smisker nedremiddel klassen og øvre arbeiderklassen for disse
  de inbiller seg at slike som Trump vil på en måte «forbarme» seg over dem..
  og dele sin » økonomiske suksess» (les kapitalistisk sjarlatanerie!!
  med dem..

  ta ikke feil han har ingen omsorg for de mindre bemidlede.

  mammons historie gjentar seg!
  vær sikker
  igjen og igjen.

  slår ALDRI feil!

Legg inn en kommentar