Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Truer bareiere på Nørrebro

Heimdal_kafe_nørrebroBareiere i København-bydelen Nørrebro ber om regjeringens beskyttelse mot muslimske aktivister som prøver å innføre en «Sharia-sone.» Barene og nattklubbene hevder de har blitt trakassert og at deres butikker vandaliseres av organiserte grupper av tenåringer og unge menn som er imot sprit, gambling og andre handlinger som anses som støtende for sharia, eller islamsk lov, skriver New York Post.

«Nylig kom noen unge menn inn og ropte at alle gjestene skulle dra. Deretter ropte de at stedet tilhørte dem, og at Nørrebro er dekket av Sharia, så alkohol er forbudt,» forteller Heidi Dyrnesli, eier av Café Heimdal i Nørrebro, til den danske radiostasjonen Radio24syv.

Eieren av Mucki Bar, Birgitte Fischer, sier at gjenger brukes steiner og fyrverkeri for å knuse vinduer – og at de har forsøkt å presse henne til å betale 9200 dollar i «beskyttelsespenger».

Den danske integreringsministeren, Inger Støjberg, besøkte nylig Nørrebro for å støttede de lokale bedriftene, skriver New York Post. Der ble hun møtt av en håndfull demonstranter som kalte henne «fascist» og «nazist».

19 comments to Truer bareiere på Nørrebro

 • Charles Nielsen

  Hvorfor al den ståhej om værtshuse på Nørrebro? – Ser man på valgresultatet har 95% i det område stemt på islamofile partier, så de har jo fået det som de ville have det.

  Skulle vi andre måske have ondt af de pattebørn – som oven i købet ikke gider rejse sig fra stambordet og give afskummet en røvfuld? – Aldrig i livet!

  Cafe viking er dog undtaget: http://ekstrabladet.dk/112/article4752810.ece

  Jane Kromutter og Socialisten på Heimdal værtshuset trænger til mere kulturberigelse.

 • Tusenkunstner

  At det finnes innvandrere som ikke tåler å se at folk går på puben for å skravle med kjente, ukjente og ha det litt trivelig er i seg selv ett arguent for å redusere innvandringen til et minimum.

  Folk som ikke liker å gå på pub kan jo bare la være å gå på pub.

  • Anonym

   Innvandrere? Muslimer, mener du vel? Mange av dem er født i Danmark.

   • Charles Nielsen

    En høne der er født i en kostald, bliver aldrig en KO.!
    En muslim der er født i Danmark bliver aldrig en Dansker. !!

  • Moskus

   Ha ha, enig med Tusenkunstner.
   I tillegg til alt annet som har blitt diskutert opp og ned i mente, er islam rett og slett…en gledesdreper. Alt som er gøy, alt som lukter av liv, lyst og glede, er «synd».
   Når det gjelder det svenskene kaller «utenforskap», så er det åpenbart for alle tenkende skandinaver (hvilket vil si en liten andel svensker, en moderat andel nordmenn, og en ganske god del dansker) at muslimene selv er ansvarlige for denne «utenforskapen». De isolerer seg selv (!!), med sin fanatiske motstand mot alt som lukter av frihet og vestlig kultur. Det virker for meg som om ghettoifiseringen er noe de selv ønsker.

  • Charles Nielsen

   Og Jane Kromutter accepterer skadedyrene, ved at stemme på de Islamofile partier.
   Så hun trænger til mere kulturberigelse.
   Sækken er ikke vær at beskæftige sig med.

 • Anonym

  Folk som oppfører seg slik nøyer seg ikke med å selv å ikke gå på pub, nei de vil bestemme at heller ikke du får lov å gå på pub. Denne trangen til å bestemme over andre er det som er problematisk.

  • Tusenkunstner

   Ja det er akkurat det som er problematisk. De vil bestemme over andres liv. En totalitær tankegang hos islamister, kommunister, nasjonalsosialister og feminister.

 • gammel mann, vond å vende

  Det er bare å erkjenne, man får de politikerne man velger.

  Leser i avisen i dag, at det skal være avsatt tid og areal for bønnemøte i straffe retten for IS soldaten. Skulle bare mangle, vi må ta ta hensyn til den forholdsvis ny frelste tullingen. Det er selvfølgelig slik at dommerne må ta hensyn til slikt. Det er så berikende med alle disse «kjekke» ungdommene.

 • Anonym

  Men hva skal han med bønnepause? Den islamske staten har jo ingenting med islam å gjøre og jihadistene vet ikke hva som står i Koranen. De er bare fattige, har lav utdannelse og utsettes for islamofobi og rasisme. Det er vår feil at vi ikke har integrert dem.

  (Dette var ment som sarkasme, men oppsummerer synet til regjeringen og Stortinget, PST, Den norske kirke, skoleverket, media; kort sagt den samlede norske elite.)

  • Anonym

   Regjeringen og Stortinget og den samlede norske elite bøyer seg for islam. Ingen annen i Norge får diss særfordelene.
   Eliten kunne fra begynnelsen sagt nei, men ville ikke.

  • Anonym

   Og du kan legge til flertallet av det norske folk som ønsker å holde seg med denne eliten. Jeg synes ikke det grann synd i velgerne til partiene på Stortinget. Unntatt er velgerne til Frp. De jeg synes synd i er våre forfedre som kjempet for å holde landet i hevd. De hadde fortjent bedre arvinger enn dagens tullinger som skusler bort det viktigste de har.

   Vi er like dumme som svenskene.

 • Anonym

  Det er hele tiden vært snakk om vilje for de styrende i Europa/Norge.

 • Ghjo

  Tja, det er slik utviklingen går.Om en generasjon eller to,er alt vi kjente til borte.Og muslimske kriminelle går rundt og krever inn sin Jizya, sine «beskyttelsespenger»
  åpenlyst og legalisert ved den gjeldende lov.Sharia.

 • The annual ‘Carnival of Cultures’ in Berlin has become a hunting ground for Muslim predators

  This happy festival has been turned into a ‘NO-GO Zone’ for unsuspecting young women who were sexually molested and robbed by packs of teenage Muslim savages. Police arrested some of the attackers but they were let go and returned to their parents.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=I2meaO6pGhw

Legg inn en kommentar