Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stor donasjon til Tel Aviv University

Jeremy_CollerTel Aviv University School of Management har mottatt en donasjon på 50 millioner dollar fra den britiske forretningsmannen Jeremy Coller, grunnleggeren av Coller Capital, en av verdens ledende private kapitalfond, skriver næringslivsavisen Globes. Donasjonen er øremerket for forskning og utvikling, studier og undervisning. The School of Management vil nå bli oppkalt etter Coller, skriver avisen.

For flere år siden grunnla Coller Institute of Venture innenfor rammen av School of Management, og Tel Aviv University tildelte ham et æresdoktorat for sitt arbeid i det globale kapitalmarkedet i 2012. Tel Aviv University sa da at Coller var en entreprenør med fantasi og visjon i utviklingen av private kapitalmidler, og hadde bidratt til entreprenørskap og innovasjon som et middel til å styrke økonomien.

«Jeremy Collers donasjon er av et svært betydelig omfang. Vi takker mr. Coller for å anerkjenne viktigheten av forskning og undervisning i ledelse og hans uttrykk for tillit til våre forskere,» sier Tel Aviv Universitys president Joseph Klafter.

Coller vil besøke Israel i neste uke for å foreta den offisielle kunngjøringen av hans donasjon, og vil møte med universitetets styre, forskere og forelesere ved School of Management.

5 comments to Stor donasjon til Tel Aviv University

Legg inn en kommentar