Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sjuåring dømt til døden for å banne

Fotball_Muslimske_barnEn sju år gammel gutt som spilte fotball i gatene i Raqqa ble skutt til døde av den islamske staten for angivelig å ha brukt et banneord i løpet av spillet. Aktivister rapporterer at gutten ble arrestert og brakt inn for en domstol etter at noen hørte ham banne mens han spilte fotball i gaten med sine venner, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. (Illustrasjonsbilde)

«Lovbruddet ble ansett som en fornærmelse mot kalifatet, uavhengig av alderen til gutten,» skal et medlem av domstolen ha uttalt. Gutten antas å være den yngste personen som er dømt til døden av Den islamske staten.

Han ble senere tatt med til et offentlig torg og skutt til døde foran et hundretalls mennesker, inkludert hans hulkende foreldre som kollapset etter å ha sett gutten bli drept, skriver Clarion Project.

Tidligere i år ble den 15 år gamle irakiske tenåringen Ayham Hussein halshugd på en offentlig plass i Mosul fordi han lyttet til popmusikk.

5 comments to Sjuåring dømt til døden for å banne

 • Ittnotull

  Pussig. IS-folkene påkaller jo Satan Djevelen minst fem ganger om dagen uten at de gir seg selv dødsstraff etterpå av den grunn..?

 • enra

  Det er merkelig at disse folkene ikke reagerer på dette selv. Men det tar kanskje noen år før det går opp for dem hva de driver med. Islam er vel ca. 450 år yngre enn kristendommen. Kristendommen drev også med mye rart for 450 år siden som et eks. kan jeg nevne avlat som et eksempel. Men religioner er noe betenkelige saker.

 • Ghjo

  Her ser man noe av det som kommer i fremtiden til vårt land, takket være våre nyttige idioter av noen politikere.Idiotene trøster seg med at dette ikke har noe med islam å gjøre.Men det har det , i aller høyeste grad.
  Uansett hva Obama og Europeiske ledere,inkludert vår egen
  naive statsminister, Erna Solberg, måtte mene.
  Det Egyptiske Al Azhar universitetet,verdens-ledende når det gjelder tolkning av islam, finner ingen grunn til å fordømme IS,da de holder seg strengt til Islams lære.

 • Moskus

  Fy faen så sjukt. Sjukt, sjukt, sjukt. Jeg tror jo ikke på overnaturlige skapninger, men dette må være så nære Satan man kan komme.

 • 'Son of Hamas' tells Jerusalem Post conference: Islam is the problem

  «Islam is a belief system and the world should unify against it just as it did against Nazism»

  http://www.jpost.com/Annual-Conference/Son-of-Hamas-tells-JPost-conference-Islam-is-the-problem-454703

Legg inn en kommentar