Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Er du uskyldig kommer du til himmelen

RezaI Middelalderen kastet europeere hekser i elven med en tung stein om foten. Var de hekser fikk de steinen løs og overlevde. Da var det bevist at de var skyldige og de ble drept. Sank de og druknet var det bevist at de var uskyldige. Men livet mistet de uansett. På samme måten var det for Reza Hosseini (bilde), som ble henrettet i Iran 3.mai. Han mente seg uskyldig. Dommerens kommentar var: «Hvis du er uskyldig vil du gå til himmelen når du er hengt».

Reza Hosseini var en av fire personer henrettet 3. mai i et fengsel i det nordlig Iran anklaget for narkotikabruk. I følge den britiske avisen Independent varte rettssaken mot ham i hele to minutter. Deretter ble han funnet skyldig og dømt til døden.

34 år gamle Reza Hosseini insisterte på at han var uskyldig. det tok dommer Tayerani med knusende ro. I følge nyhetsbryrået Hrana viste han til at den tiltalte ville komme til himmelen dersom det viste seg at retten tok feil og han var uskyldig.

Hans kone, Azadeh Geravand, sier til telegrambyrået at han hadde vært utsatt for tortur og forhindret fra å se sin familie før han døde.  «Den eneste grunnen til at Reza ble arrestert var at han kom i en fysisk krangel med myndighetene på parkeringsplassen på boligen vår,» sier hun.

5 comments to Er du uskyldig kommer du til himmelen

 • Anonym

  Ja for det er jo helt sannt. Uskyldige kommer til himmelen og skyldige til helvete. Da mangler det bare en Gud til å dømme. Og siden vi ikke har en Gud på jorden trengs en stedfortreder. Og det er ikke vannskelig å finne. Faktisk står folk i kø for å få være guds stedfortreder.

  Prester, dommere, politikere, imamer. De er alle klar til å trø til. Likeledes har vi moralens voktere på venstresiden der journalister og akademikere står klar til å kaste den første stein på «rasister og brunt grums».

  Dersom menneskets intelligens hadde klart å holde litt bedre tritt med den teknologiske utviklingen kunne vi nå ha ledd og ristet på hodene over fortidens gærninger. Men slik er det ikke. Tvert imot, galskapen synes å være konstant, den skifter bare klær.

 • Muslim 500

  Det er nok ikke sant at rettsaken bare varte i to minutter.

 • enra

  M-500 Du sier at rettssaken ikke varte i 2 min. da kan du kanskje si hvor lengte den varte. Men det er vel det samme hvor lenge varte den hvis han var forhåndsdømt.

 • Eirik

  hmm.. trodde Allah vilkårlig sendte menneskene enten til Himmelen eller til Helvetet, uavhengig om vedkommende var troende eller levde «rettferdig», og kun de som begår jihad er sikret et liv i Paradis?

  Og hvordan får man evig liv, spør du? Her:
  «Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet; ingen kommer til Faderen uten ved mig.» Joh 14,6

  Det er Jesus som er redningen, verken dine egne gjerninger eller tro på andre guder kan gi deg evig liv i Himmelen!

  Disse satans bødler sender dessverre uomvendte til Jordens midte..

Legg inn en kommentar