Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sverige inne i en dyp krise

Jimmie_Åkesson3-150x150Det svenske samfunnet er i ferd med å falle sammen. Vi befinner oss i den største samfunnskrisen Sverige har gjennomlevd i moderne tid, slår lederen for Sverigedemokratene, Jimmie Åkesson, fast. Han viser til enorme problemer blant annet innen helsevesenet og politiet. Det er nødvendig å gjenskape tryggheten og fellesskapsfølelsen, mener han.

3 comments to Sverige inne i en dyp krise

 • Anonym

  De drar på første klasse rett i dypet. Fra å være et godt land til det som hender nå er det vel bare å takke dårlige politikere for.

  • Fjodorov

   Ikke bare dårlige, men rett og slett kriminelle politikere. Å ødelegge verdens beste land på 40 år er intet mindre enn en forbrytelse!

 • Amund Garfors

  Dette kommer ikke som noe overraskelse på meg. Sverige er et land som er dødsdømt. Og det er bare et tidsspørsmål før alt bryter totalt sammen i det tidligere så fine landet, men som det ikke er det minste håp for lenger!

Legg inn en kommentar