Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Et oppgjør med den islamske terroren

Vlam_BelangUnder en nylig avholdt konferanse om islamsk terror tok det belgiske partiet Vlaams Belang et kraftig oppgjør med den islamistiske terroren og de øvrige partienes holdninger til den. Partiet vil blant annet stoppe all offentlig økonomisk støtte til islamske organisasjoner. Vlaams Belang er blant de nasjonalkonservative partiene i Europa som har hatt en betydelig fremgang de siste årene. Her er et klipp fra noen av innleggene under møtet:

4 comments to Et oppgjør med den islamske terroren

 • Silje

  Fleire vil ha advarsel om islamsk halal merke som finansierer terror:
  https://twitter.com/sarpsborg_/status/735890219942187008

 • Anonym

  Man må gå grundig inn i moskeer og andre muslimske organisasjoner. De som forfekter et uforenelig syn med vestlige verdier må stenges ned med tvang. Det må sendes et signal til hele verden: Vi bestemmer hvilkne verdier vi vil ha, nå og i fremtiden. De som er misfornøyd med dette bør reise hjem til sitt eget land.

  At enkelte vi respondere med å skjelle ut andre som rasister osv er bare til å le av. Slike tåpelige beskyldninger tilhører en minst like tåpelig fortid. Fra nå av må fornuft og virkelighetsnærhet bli det toneangivende. Om ikke så styrer vi mot noe mye verre.

 • Ghjo

  Det gjorde godt å høre og se disse modige,rett på sak talende modige mennesker i Vlams Belang.
  Man er ikke alene lenger.Vi begynner å bli mange.
  Som mange små bekker som forenes i en bred elv som tordner gjennom terrenget og feier med seg all islamsk
  dritt og elendighet som forpester våre samfunn.

 • Jesus

  Mon tro hva Skei Grande mener?

Legg inn en kommentar