Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandring er en god ting

Jeremy_Bernard_Corbyn«Innvandring er en god ting». Det mener Jeremy Bernard Corbyn som ifjor ble valgt som ny leder for det britiske Arbeiderpartiet, Labour. Han beklager i følge den britiske avisen Daily Express at velgerne har mislykkes i å forstå det. Han hevder at masseinnvandring er et stort pluss for Storbritannias økonomi og at innvandrerne bidrar sterkt til det britiske samfunnet.

Dersom han hadde satt med makten i Storbritannia ville han ikke ha redusert antallet asylsøkere, sier han. Men i første omgang er det den frie bevegeligheten av arbeidskraft i EU han kommenterer i forkant av den britiske EU-avstemningen:

«De som jobber i vår helsetjeneste og sørger for at våre helsetjenester overlever er ofte folk som har kommet for å leve i dette landet enten utenfor Europa eller fra Europa. Disse menneskene betaler mye i skatt, mottar mye mindre i gjennomsnitt i ytelser enn resten av samfunnet, og gjør en fantastisk innsats. Det er en fri bevegelse av mennesker rundt om i Europa. Jeg tror det er en god ting,» sier han til Daily Express.

5 comments to Innvandring er en god ting

 • Doktor

  Dette har han jo helt rett i, ifra perspektiver til de som har penger, veletablert forretning osv. De vil jo selge mer og tjene mer. Den klare forskjellen ligger i at gapet mellom rik-fattig øker og at staten får mindre å rutte med til de fattige.

 • Anonym

  De betaler ikke mye i skatt for de er lavtlønnede. Antallet som jobber i helsevesenet er en forsvinnende liten andel, de som et netto mottagere utgjør en mye større andel enn den etniske befolkningen. De gjør heller ikke en mer fantastisk innsats enn andre, det er jeg sikker på. Den frie bevegelsen av alle slags folkegrupper kommer til å føre til stor uro rundt om i Europa, mye større enn i dag. Dette er å legge grunnlaget for oppløsning av det europeiske samfunnet slik vi har kjent det fra 1960 til 2000. Corbyn er en gammel supersosialist som vil ødelegge samfunnet han har vokst opp i, akkurat slik m-l’erne ville i sin tid. Shame on you!

 • Anonym

  simonsen sier jo ofte akkurat det samme som denne engelske fyren

 • Anonym

  Gjennomsnittlig så betaler de inn i statskassen lite eller ingenting, og tar ut av statskassen mye i forhold til den opprinnelige befolkningen. Ergo er det et stort tapsprosjekt.
  De eneste som tjener er overklassen som investerer i asylindustrien.

  • Artilleristen

   Anonym 27. mai 2016 at 18:20: «De eneste som tjener er overklassen som investerer i asylindustrien.»

   En gruppe som slapp billig unna oppgjøret etter 2. verdenskrig her i landet var de som gjorde business på å handle med okkupasjonsmakten. Fremdeles i dag er det «finere familier» i Norge hvis familieformue i stor grad ble skapt på det grunnlaget.

   Neste gang bør de som tjener penger på landssvik ikke slipe så billig unna.

Legg inn en kommentar