Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam er ikke en religion for fred

Mosab_Hassan_Yousef Mosab Hassan Yousef er sønn av en kjent Hamas-leder. Han har vært terrorist, arrestert og puttet i et israelsk fengsel, og deretter jobbet som spion for Israel fordi han ønsket å forhindre terror. Islam er ikke en religion for fred. President Obama skaper et farlig miljø hver gang han sier islam er fredelig,» mener han, og oppfordrer muslimer til å reformere sitt trossystem og stoppe volden.

Forrige søndag holdt han en tale under «The Jerusalem Post’s annual conference» i New York:

2 comments to Islam er ikke en religion for fred

 • Eskild

  Det er jo mye av dette dette som står i Bibelen:

  Efeserne 6:10-12 sier: «Til slutt, vær sterke i Herren og i Hans veldige kraft. Ta på full rustning av Gud, slik at du kan ta din stand mot Djevelens ordninger. For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot verdens herskere, mot myndighetene, mot de kreftene i denne mørke verden og mot den åndelige ondskapens krefter i de himmelske riker «Denne teksten lærer noen viktige sannheter: Vi kan bare være sterke i Herrens kraft, det er Guds rustning som beskytter oss, og vår kamp er mot de åndelige ondskapens krefter i verden.”

  Men selv Israel er ille ute og går feil når de lar disse muslimske avgudsfolka leve under deres land noe som er imot GUD(Jesus) ord og som nå gjør at islam vennlige partier presser på for å få politisk makt i Israel og da kan alt skjere seg.

  Israel må stå under GUD’s(Jesus) lover for å være beskyttet, slik alle våre frie land må, og disse menneskene må leve under Bibelens forskrifter og lover for at landet ikke skal bli ødelagt. Det står spesifikt i Tredje Mosebok 18:26 om at dette også gjelder innflyttere og alle dersom de ikke overholder forskrifter og lover.

 • Charles Nielsen

  Islam er ikke en religion for fred: Korrekt.
  Men for Satan.
  Muslimerne beder for Satan i hans bedehuse, heraf bør de fjernes.

Legg inn en kommentar