Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ville ikke bli for sen til ettermiddag-seremonien i himmelen

ISIS2En terrorist fra Den islamske staten som ble fanget av kurdiske soldater nylig ba ifølge Fox News de kurdiske soldatene om å drepe ham umiddelbart. Terroristen som var blant 49 IS-terrorister som ble fanget av kurdiske geriljastyrker på vei til å utføre selvmordangrep ønsket ikke å komme for sent til en religiøs seremoni i himmelen som han mente begynte kl. 16.00 samme dag. 

Det skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project, som siteres av Fox News..

«De skulle begå selvmord ved hjelp av sine selvmordsbelter fordi det var årsdagen for Isra og Mi’iraj feiring,» forteller den kurdiske oberstløytnanten Salim ak-Surji til det tyrkiske nyhetsbyrået Rudaw. «Han fortalte meg at «alle av oss må være i himmelen før kl. 16.00″ og ba om å bli drept umiddelbart,» forteller han. Dagen markerer profeten Muhammeds himmelfart.

Den kurdiske oberstløyntnanten forteller at han var i ferd me å sjekke likene til døde IS-terrorister da han la merke til at en av terroristene beveget ankelen.

«Jeg la hånden på brystet hans og fant ut at han pustet,»sier Surji. «Han var også bevisst og snakket. Hans eksplosivbelte hadde ikke detonert, og han ble skadet i ankelen på grunn av eksplosjonen forårsaket av en av hans kamerater. Han var i stand til å gå. Han fortalte meg at «du er vantro, drep meg.»

Verken det tyrkiske nyhetsbyrået, Clarion Project eller Fox News skriver noe om hvorvidt terroristen fikk viljen sin tidsnok til å nå kl. 16.00-seremonien i himmelen, eller om han fortsatt må vente her nede på jorden.

4 comments to Ville ikke bli for sen til ettermiddag-seremonien i himmelen

 • Anonym

  Allah hadde vel sagt noe sånt: Hindre han ikke for sådanne hører meg til.

 • knut

  Seremonien denne spesielle ettermiddagen skulle altså markere Muhammeds (fred være med ham) ferd til himmelen. Men så vet vi altså ikke om Allahs trofaste tjener, denne ærefulle helten som dreper vantro, nådde fram til minnemarkeringa. En annen sak er om vi vet at de himmelske klokker er synkronisert med de jordiske? Ikke sikkert engang at et døgn har tjuefire timer der. Kanskje de ikke i det hele tatt har noe som viser nøyaktig tid, men bare unøyaktige solur noen egyptere har dratt med seg. Nei, i himmelen er nok mye annerledes, særlig hos Allah, han som har ubegrenset med jomfruer til disposisjon for flokken av hellige krigere som kommer i strie strømmer og som ustanselig maser om sine rettigheter. Sannelig har han mye å holde styr på, Allahen. Men han får sikkert, mellom slagene, en håndsrekning fra profeten (fred være med ham.)

 • kjersti margrethe adelheid gilje

  He He-ja jeg kan faktisk ikke annet enn å le–Helt utrolig HVA disse folkene kan få seg til å tro–

 • Moskus

  Det kom selvfølgelig til å være snitter og kanapeer, og man kan ikke komme for sent da.

Legg inn en kommentar