Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvem har skylden for gjengvoldtektene?

Voldtekt2-150x150I Bangladesh har det den siste tiden vært flere tilfeller av gjengvoldtekter av ungen jenter. En ung kvinnelig journalist forsøker å finne ut hvilke holdninger som finnes i lokalsamfunnene og ikke minst hos det lokale politiet. Og de holdningene hun oppdager i de muslimske samfunnene hun besøker, sjokker henne. Her kan du se hvilke holdninger som var rådende:

6 comments to Hvem har skylden for gjengvoldtektene?

 • SVARET

  Simonsen spør:
  Hvem har skylden for gjengvoldtektene?

  Bibelens Gud svarer:

  Allah. Eller Satan Djevelen, som han også heter.

  Bibelen sier jo at en tjener er ikke større enn sin herre og «de onde gør også sin fars vilje». De onde har derfor «Djevelen til far», sier Jesus. Ergo er Allah Satans alter ego. Kjært barn har mange navn.

 • Vidar

  Satan kan opptre i mange kostymer, deriblant som «Allah»…
  Men uansett er det selvsagt den enkelte overgriper som har ansvaret for sine egne handlinger – og den enkelte «myndighetsperson» (OG andre enkeltmennesker som mer eller mindre stilltiende bare aksepterer overgrepa) er høyst medansvarlig!
  Og med «toleranse og aksept for islam», er også våre egne EUROPEISKE politikere og andre islam-medløpere medansvarlige for slike hendelser i Europa!

 • Anonym

  Europeiske og norske politikere og andre multikulturister med makt til å importere voldelige ikke-vestlige menn er ansvarlig for at disse kan voldta europiske kvinner. Hadde de stengt grensene for de, så hadde det ikke skjedd.

 • Moskus

  Sjuk kultur. Disse gutta blir sikkert flotte borgere av Norge, tatt imot med blomster og førstehjelp av Norsk Folkehjelp, Noas og andre hjelpeorganisasjoner. Så skal de «integreres», for det å «integrere» er jo et helt uproblematisk prosjekt, og hvis denne «integreringen» mislykkes og de voldtar kvinner her i Norge, så er det jo vår egen skyld, vår «rasisme» og vår marginalisering av innvandrergruppene.
  Jeg spyr.

 • gammel mann, vond å vende

  Jeg er helt enig. Det er kvinnene som er skyld i voldtekt.
  Min kone er 158 cm, jeg er 194. Hun er 47 kg og jeg er 93.
  Jeg har blitt voldtatt mange ganger av henne igjennom 51 års ekteskap. Politiet gjør ingen ting. Kona er fra østlandet, Jeg er Nordlending og vi er vant til å lide i stillhet for «søringans» herjinger.

 • L.

  @gammel mann, vond å vende
  31. mai 2016 at 05:52 · Svar

  Du skriver:
  «Jeg har blitt voldtatt mange ganger av henne igjennom 51 års ekteskap.»

  Huff da, ikke bra å høre.

  Så egentlig kunne du forandret nicket ditt til: «gammel mann med vond bender» ?

Legg inn en kommentar