Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tvunget til å se halshuggingsvideoer

Halshugging_ISKristne flyktninger som ankommer leirer og herberger for asylsøkere i Tyskland blir utsatt for en lang rekke overgrep fra muslimer, inkludert å bli tvunget til se på videoer fra Den islamske staten som viser halshugging, hevder den tyske avdelingen til den internasjonale organisasjonen Open Doors, som arbeider med å kartlegge forfølgelser av kristne, melder Christian Radio.

Open Doors medarbeidere i Tyskland hevder at troende kristne, mange av dem konvertitter fra islam, er en liten minoritet i asylleirene og lette å angripe. De blir trakassert, slått og seksuelt misbrukt. Flere kristne asylsøkere er redde for å bære synlige kors eller ha med seg en Bibel.

Thomas Muller fra Open Doors sier til radiostasjonen at kristne ofte plukkes ut for å bli misbrukt og plaget. Han forteller om eksempler der kristne asylsøkere er blitt tvunget til å se på videoer som viser kristne som blir halshugget av den islamske staten og deretter fortalt at «du blir den neste».

Også den amerikanske tenketanken Clarion Project har skrevet at kristne, kurdere og Yazidis i asylsentrene i Tyskland blir angrepet av muslimer med økende frekvens og villskap. I følge Svenska Dagbladet skjer det samme i Sverige.

2 comments to Tvunget til å se halshuggingsvideoer

  • Vidar

    Som jeg har sagt utallige ganger; Skal Europa på noen måte være et sted for forfulgte fra islamske land, må islam FORBYS i Europa!

  • Anonym

    Den dagen som folk her i Europa skjønner det og forlanger det Vidar da snør det oppover.

Legg inn en kommentar