Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Skjærer tungen av desertører

ISIS2Den irakiske byen Fallujah er på randen av å bli befridd av irakske styrker som presser seg inn mot sentrum av byen, og den islamske staten har begitt seg ut på et mylder av barbariske handlinger, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. IS skjærer nå tunger av sine medlemmer som prøver å flykte fra byen. Kilder forteller at det skjer offentlig foran terrorister fra den islamske staten og borgere av Fallujah.

Vice News rapporterer at den islamske staten flytter familier inn til sentrum av byen for å bruke dem som menneskelige skjold mot den irakiske hæren. Den irakiske hæren har allerede droppet flygeblader i Fallujah som ber publikum å forlate byen eller å heve hvite flagg over sine hus. Arabiske medier rapporterer om at terrororganisasjonen krever 2500 dollar fra hver person som ønsker å flykte fra Fallujah.

I mellomtiden har IS-terrorister flyttet sine egne familier utenfor Fallujah til trygge områder. Terrorgruppen har også instruert sine krigere om å forkle seg som irakiske soldater og filme seg selv mens de massakrerer sivile i Fallujah, mens de roper pro sjia-slagord. IS planlegger deretter å laste opp videoer til sosiale medier for å sverte de irakiske styrkene, i følge den amerikanske tenketanken.

Legg inn en kommentar