Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Manglende respekt for ytringsfrihet

Jan_simonsen5-150x150333Venstreekstremistenes manglende respekt for demokratiske verdier, spesielt ytringsfrihet, har vi sett mange eksempler på. I går ble Frie Ytringer hacket ned gjennom et tilsynelatende målbevisst arbeid over tid. For leserne var det umulig å komme inn på siden, og lesere som forsøkte å lese artikler fra FY som de eksempelvis fant på google, havnet på en pornoside.

Liknende ødeleggelse av nettsider som er kritiske til islam eller støtter Israel har vi også sett tidligere. Men det er ikke alltid de lykkes med sine forsett. Takket være en usedvanlig dyktig web-master er Frie Ytringer oppe og står igjen. Det gjenstår kun å få bildene på plass. Det kommer etterhvert.

Vi har gjennom årene også sett andre angrep på ytringsfriheten fra de samme miljøene som det er all grunn til å mistenke står bak angrepet på Frie Ytringer. Når israelvenner eller islamkritikere arrangerer utendørs møter stiller ytringsfrihetens motstandere opp for å overdøve talerne og ødelegger møtene. Det kastes til tider både egg og steiner.

For noen år siden ble et større Israelmøte utenfor Stortinget møtt med steinkasting og politiet måtte bruke tåregass for å forhindre motdemonstrantene i å angripe Israelvennene, deriblant Frie Ytringers redaktør. I dagene etter hadde Israels motstandere en bod på Karl Johan der de viste bilder fra Gazakrigen, og angrep Israel. Hadde vi Israelvenner satt opp en tilsvarende bod, hvor lenge ville den blitt stående? Vi vet alle det sikre svaret. Men Israelfiendenes bod fikk selvsagt stå i fred.

Det er i tilnærmet alle tilfellene vensteekstremister som ødelegger høyresidens arrangementer. At det motsatte skjer har vi knapt hørt om. Det samme gjelder nok også for hacking av nettsider. Venstreekstremistene tåler ikke det frie ord. Kanskje fordi de ikke tåler å høre sannheten? Men mest sannsynlig fordi venstresiden aldri har respektert de demokratiske verdiene vi på høyresiden holder i hevd.

8 comments to Manglende respekt for ytringsfrihet

 • Spammern

  Jeg takker Jan Simonsen så meget for forklaringen på hvorfor bloggen hans var nede i går. Jeg trodde i min enfold at det var påkjenningen fra spammingen til denne som den daglig dynger ned bloggen din, som hadde fått nettsiden din til å kollapse.

 • knut

  Tenkte det var noe sånt ja.
  Om ikke så fryktelig mange år, kan venstresidens fjols, muslimer og andre som ikke ønsker free speach endelig slappe av.
  I boken; ”verdens endelig 2084” har den berømte og prisbelønnet forfatter Boualem Sansal beskrevet hvordan Europa vil gå i oppløsning og ende i et islamsk diktatur.

  http://denkorteavis.dk/2016/europas-samfund-er-pa-vej-mod-odelaeggelse-siger-beromt-forfatter-med-muslimsk-baggrund-han-har-skrevet-en-fremtidsroman-om-et-islamistisk-diktatur/

 • Tusenkunstner

  Folk paa venstresiden er ofte mindre inkluderende av natur enn andre.

  De foler ikke empati hvis en 60 aar gammel Frp-mann havner i en ulykke. Men de foler enorm empati hvis en alenemor med innvandrerbakgrunn er i samme ulykke.

  Og det blir prinsipelt en feil maate aa tenke paa. En ulykke er en ulykke, ett menneske er et menneske.

 • Jan Hårstad

  Hatespeach-avtalen. 31 mai underskrev også EU det framlagte FN-dokumentet om internasjonal beskjempelse av «hatespeach» på internett. Facebook,Twitter,You Tube og Microsoft er om bord på dette.
  Det betyr at verdens globalistiske multikulturelle elite griper definisjonsmakten over hva som er «hatespeach» og da blir alle vi som ikke er politisk korrekte overvåket.
  Igjen betyr det at også Frie Ytringer kan komme i søkelyset som også document og andre. Juncker i EU sa forleden at EU kommer ikke til å godta de «høyrepopulistiske partiene». Det er nå de aller største folkelige partiene i Europa.
  FRP skrøt jo også av sin folkelighet. Ikke dessto mindre er det for å avhende norsk selvstendighet innen økonomi til kontrollinstanser i EU.
  Heri ligger ikke mye folkelighet, men en vilje til å dra Norge inn i globaliseringsmaskineriet som allerede nå ser ut til å havarere.
  Dette temaet,Jan S. bør Frie Ytringer følge intenst.Skal Bilderberger-Siv styre norsk finanspolitikk i retning Brüssel? Det må jo være et sjokk for FRP-velgerne også?

 • Anonym

  Glimrende Simonsen!

  Sånn skal det sies.

  Vold og vandalisme hører ikke hjemme i et demokrati.

 • erz ad Jan Hårstad

  jeg Google Deres navn Hårstad!!
  bøyer meg i støvet
  wikipedia!!
  De er jo skuespiller som har en stor rolle i «Rorsmersholm»

  bøyer meg i støvet!!

  Simonsen kan ikke formulere seg slik som Dem!
  er ikke på samme nivå

  jeg har ibsens
  villanden
  Rosmersholm
  fruen fra havet
  et dukkehjem

  ALT PÅ dvd
  en slags åndlig input i sene kveldstunder ….

  MÅ bare oppleves av gode skuespillere

  mennesker med meget sammensatt personlighet! 🙂

 • erz ad Jan Hårstad

  Nå bør Simonsen snart begynne å respektere kommentarer!!

  som tilfeldig vis er noe «utenfor» hans frekvensområde

Legg inn en kommentar