Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Barneprostitusjon i mottakingsleir

AthenBarn blir prostituert av voksne på mottaket for innvandrere og flyktninger på den nedlagte flyplassen Elliniko, sier bydelsordføreren i bydelen Alimos i Athen, Andreas Kondylis. Ifølge påstandene som sirkulerer i media, hevder ordfører Kondylis at medlemmer av leiren tvinger mindreårige til å prostituere seg. Hendelsene finner sted om natten spesielt på fredager og lørdager, skriver den greske avisen Greek Reporter.

Det er 10 politifolk i området som vokter 6000 flyktninger og innvandrere. Det mener ordføreren er alt for få. Han viser til at det er kommet informasjon og klager fra området Poseidonos Avenue, der barn angivelig blir prostituert i en bakgate nær bussterminalen.

Informasjonen om hendelsene på Athens asylmottak kommer dager etter andre rapporter som påstår at kriminelle grupper har tatt over en flyktning- og innvandrerleir i Idomeni i det nordlige Hellas og at kvinner i leiren prostituerer seg for å få endene til å møtes, skriver avisen.

4 comments to Barneprostitusjon i mottakingsleir

Legg inn en kommentar