Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Statsministeren som ville bli statsminister

Netanyahu7-150x150I 1999, etter å ha tapt valget og overlatt statsministerstolen til Arbeiderpartiets Ehurd Barak, gikk Benjamin Netanyahu ut av israelsk politikk og drev sitt eget private firma. Da Frie Ytringers redaktør besøkte Netanyahu på hans kontor i 2002 (bilde) la han merke til et skilt på døren. Det var skrudd ned fra Netanyahus tidligere kontor. «Benjamin Netanyahu, prime ministers office», stod det.

Det var åpenbart at Netanyau hadde bestemt seg for å bli statsminister igjen. Hver eneste dag på vei inn på sitt private kontor, ble han minnet på det. Og slik gikk det: Netanyahu ble på nytt Israels statsminister. Hvem er han. Se Frontlines dokumentar:

1 comment to Statsministeren som ville bli statsminister

Legg inn en kommentar