Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slaktingen slutt for IS-bøddel

IS_bøddelSyriske soldater har fanget Den islamske statens mest beryktede bøddel, kalt «Bulldozeren fra Fallujah», melder Christian Post med Daily Mail som kilde. Videoer som har dukket opp på nettet denne uken påstås å vise syriske tropper som frakter bøddelen bort i en pickup lastebil. En video viser en terrorist som har hendene bundet bak ryggen og ikke har på seg en skjorte.

Terroristen skjærer grimaser mens han ligger på ryggen i en pickup lastebil mens syriske tropper samles rundt for å ta bilder og videoer av mannen før lastebil kjører.

The Daily Mail melder at den overvektige ekstremisten i lastebilen er antatt å være en av bevegelsens fremste bødler, «The Bulldozer», som er kjent for å skjære hoder, hender og føtter av Den islamske statens fanger i Irak.

«Bulldozeren», hvis egentlige navn og identitet fortsatt er usikkert fordi han vanligvis bærer en maske for å sikre at ansiktet hans ikke er vist i IS-videoer og bilder, anses for å være medlem av IS sin såkalte «Skjærekomite,» skriver Christian Post.

Bøddelen ble først sett på et bilde som dukket opp på nettet i 2014 som viste ham i kamuflasjeutstyr og en maske, bærende på et ekstremt stort maskingevær.

I oktober i fjor ble «bulldozeren» mer beryktet da bildene dukket på nettet av ham da han ved hjelp av et stor sverd offentlig hogget av hånden og foten til en 14-åring som kjempet for «den frie syriske armeen». Hans identitet ble beskyttet av en sort maske.

I mars er det antatt at ansiktet hans ble avslørt da han ble vist på en videofilm mens han halshugget tre kurdiske krigere i Mosul. På videoen hadde «bulldozeren» et langt brunt skjegg, langt brunt hår og lys hudtone, noe som representerer en lignende utseende som mannen som ble fanget og dumpet i pickup lastebilen til den syriske hæren .

Legg inn en kommentar