Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvorfor voldtas svensker så ofte?

Ingrid_CarlqvistHva har skjedd med det fredelige lavkriminalitetslandet Sverige? Hvorfor har Sverige nå det nest høyeste antallet voldtekter i verden, etter bare Lesotho? Og hvorfor har Sverige 55 såkalte «ikke gå soner» som etniske svensker blir advart mot å bevege seg inn i og der politiet er i ferd med å miste kontrollen?  Ingrid Carlqvist arbeider for den amerikanske tenketanken Gatestone Institute. Her er hennes forklaring:

13 comments to Hvorfor voldtas svensker så ofte?

 • JV

  Følgende vil dessverre den altoverveiende av jordens befolkning ikke ta til seg og forstå:

  Det er Bibelens Gud Jehovas hensikt at menneskeheten skal bli så lei religion at Han til slutt kan legge i deres sinn å ødelegge denne falske, motbydelige åndelige pesten som har ridd planeten siden tidenes morgen da de første menneskene sa nei takk til den frihet vår Skaper ga oss.

  Sanne kristne reagerer derfor i samsvar med Bibelens profetier når de ser alt dette vederstyggelige som akkurat nå utvikler seg fra religiøst hold:

  ”Når dere ser alt dette vederstyggelige skje, så løft deres hoder og reis dere opp, for deres forløsning stunder til”.

  Rent praktisk vil snart FN’s viktigste organer bli enige om å ”kle denne religiøse skjøgen naken og brenne henne opp med ild”. Altså total utryddelse av all offentlig religiøs utfoldelse. Dette blir Guds hevn over de som formastet seg til å ta sin Skaper til inntekt for sin egen ondsinnede, religiøse, undertrykkende maktutfoldelse.

  Når dette inntreffer innen overskuelig tid vil folkene juble og rope høyt ”Fred og sikkerhet!”. Dette blir imidlertid foranledningen til at Jehova Gud innleder det Bibelen kaller ”slaget på Guds den allmektiges store dag i Harmageddon”. Guds oppgjør med den onde menneskeheten.

  Det er derfor en hensikt med at muslimene i dag får herje fritt i den toneangivende vestlige verden der den frafalne kristenheten rådet grunnen i middelalderen. Folkene mørnes og grunnen beredes for Guds inngrep mot nettopp all falsk religion. Slik tilrettelegges det psykologiske klimaet for Hans initiering av angrepet på all religion.

  Når denne dagen opprinner vil ”folkene stå med blussende ansikter av forbløffelse”, sier bokji. Og det blir tøffe tak for sanne kristne også, som også vil bli avkrevd avsvergelse av sin tro. Men fordi vi ikke har blandet oss i politikken vil vi bli angrepet sist. Og Jehova Gud lover at ”når de går mot min øyesten vil jeg reagere umiddelbart”. Vi vet alle hvor raskt vi reagerer når vi får noe på øyet. Derfor kan vi trygt ”stå stille og se Jehovas frelse”.

  Det gjelder bare å holde ut denne onde, dødbringende verden litt til, så er vi i mål. Den nye jord, der rettferdighet bor – for alle.

 • enra

  JV det var en voldsom tirade du hadde der, jeg er enig med bortsett fra en ting, jeg putter Jehova inn blant alle de andre du nevner der. Men jeg ser også alle fremskrittene menneskene har gjort.

 • Anonym

  «Hvorfor voldtas svensker så ofte?»

  Muslimer og negre.

  Where Africans are, there Africa is.

  Islam og nazisme vet alle utenfor Det svenske Rektum – Riksdagen hva er.

  Nei, det har ikke kun med islam å gjøre. Sjekk negerkriminaliteten i USA!

 • enra

  Negre springer fort.

 • Redaktøren i Frieord må møte i retten etter å ha blitt ilagt forelegg for å ha navngitt en afrikansk overgriper. Afrikaneren var siktet i en av Norges groveste gjengvoldtektssaker, men ble til slutt kun idømt samfunnsstraff.

  https://www.frieord.no/innenriks/frieord-ilagt-forelegg-redaktoren-ma-mote-retten/

 • Høyreekstrem?

  JV du er like dum som alle andre religiøse fanatikere.

  Hvor sannsynlig er det at de første mennesker, som visste de var skapt av Gud, vendte seg mot sin Skaper? Dersom de ikke var skapt mentalt tilbakestående vil jeg hevde sannsynligheten er lik null.

  • Anonym

   Det er sikkert ikke mange som er redd for Jehovas dystre spådommer om verdens undergang. Verbalt sludder er ufarlig. I motsetning til muslimers praktisering av sin galskap.

 • Moskus

  Hvorfor voldtas svensker så mye? Nei, si det, gitt…det er litt av et mysterium 😉 Det handler nok om Herr Medelsvensons sjåvinistiske og patriarkalske kvinnesyn…;) Spøk til side: Jeg har fulgt med i debatten på face om «Esbati i apedrakt»-saken, og der har det engasjert seg en del svensker. Jeg har aldri sett mer naive, panisk politisk-korrekte folk i hele mitt liv. De er fullstendig hjernevaske, totalt uten ryggrad. Sverige er mentalt og politisk ødelagt, og det finnes ikke noen redning. Finito.

 • Herr Dukkvald

  Det e nok for mange innvandrare i Sverige.

  Det er noen som mener at svenske kvinner er mer horete enn andre kvinner, og at dem difor blie veldtekne.
  .
  Men jeg vet ikke om det er riktig.

  Svenske menn er ihvertfall kjende for dra paa sex-ferier.

Legg inn en kommentar