Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Skudd mot turistbuss i Frankrike

Buss_FrankrikeSeks personer ble skadet da skudd ble avfyrt mot en turistbuss på en motorvei i sør-øst Frankrike lørdag kveld, opplyser det franske politiet til BBC. I bussen var det 75 tsjekkiske turister, deriblant flere skolebarn, som var på vei fra Spania til Tsjekkia. Ingen er arrestert, og det er derfor uklart om det var terrorister som stod bak, eller om det var et utslag av psykiatri, eller hadde andre årsaker. (Illustrasjonsbilde)

To skudd knuste vinduer foran og bak. Det ble skutt fra en bro over motorveien. Politiet sier til den franske avisen Le Dauphin Libere at det etter hendelsen ble plassert politi på gangbroen for å forhindre gjentatte hendelser. Det antas at angriperen brukte en jaktrifle til å skyte mot bussen fra broen over motorveien A7 nær Saulce sur Rhone, omtrent halvveis mellom Lyon og Marseille, melder BBC.
.
Blant de seks personer som ble skadet av knust glass var et barn. En passasjer fikk en alvorlig øyeskade. Politiet sier de tror det var tilfeldig hvilken buss som ble truffet.

1 comment to Skudd mot turistbuss i Frankrike

Legg inn en kommentar