Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil fjerne hatet mot jødene

Hamed_Abdel-SamadEtter at det muslimske brorskapet ble fjernet fra makten i Egypt og president Sisi overtok makten tør også «politisk ukorrekte» muslimer si deres meninger åpent. Og de mener at arabere og muslimer har alt å tjene på å samarbeide med Israel og jødene. «Hatet mot jødene forgifter oss» og «hindrer oss i å håndtere våre problemer på en seriøs måte,» sier den egyptisk tyske forskeren Hamed Abdel-Samad i et foredrag lagt ut på Internett.

Nylig ba en egyptisk TV-vert Israel om å bombe Iran

Da Tel Aviv University i september ifjor holdt sin avslutningsseremoni talte en egyptisk student til sine israelske medstudenter, og han hadde mye positivt å si om Israel.

1 comment to Vil fjerne hatet mot jødene

  • Morraan

    Skjønner du ikke at denne egyptisk tyske forskeren har vokst opp i demokratiet i Tyskland og tror islam er fredens relgion siden våre idiotiske ledere er så evneveike at de tror på det.

    Men hva er det som gjør at Jan Simonsen fortsatt etter alle disse årene enda ikke har fått inn i hodet sitt at islam er islam og at enkelt mennesker ikke kan endre en hellig bok om han/hun holder på i tusen år.

    Når skal noen fortelle våre ledere og Jan Simonsen at islam aldri vil akseptere et demokrati med ytringsfrihet som vårt og at det er inget menneske som kan endre på dette.

Legg inn en kommentar