Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kongressmann talte mot Barnevernet

Trent_FranksKampen mot det norske barnevernet har nådd den amerikanske kongressen. Under de verdensomspennende demonstrasjonene for en drøy måned siden var den amerikanske kongressmannen Trent Franks fra Arizona en av talerne. Han representerer det republikanske partiet. Trent Franks er en varm advokat for familieverdier og religionsfrihet, verdier han mener Norge tramper på.

Talen ble holdt før den rumensk-norske familiens advokat kunne opplyse om at den fikk tilbake sine barn:

1 comment to Kongressmann talte mot Barnevernet

  •   
    12 juni: Her hjemme var det i går demonstrasjon mot barnevernsovergrep igjen i Oslo. Det var så vidt NRK bevilget noen sekunder i Dagsrebyen til å vise litt av toget oppover Karl Johan, og få ultra-korte uttalelser av et par som holdt appeller (May Nikolaisen, Jan Simonsen og det tsjekkiske EU-parlamentsmedlemmet Tomas Zdechovsky). Naturligvis lot nrk Bufdir’s Mari Trommald få «siste ordet», om at nei da, de «har ingen grunn til å tro» at barnevernet tar for mange barn, tvert imot var de «bekymret» for at barnevernet ikke kom «tidlig nok inn».
       Det ville vært bra for seerne om NRK istedenfor stadig å innhente de evindelige uttalelsene fra offentlig hold, hadde spandert tid på å filme litt av Jan Simonsens appell, for den var både opplysende og ironisk vittig om hvordan Departementets fru Horne og herr Terning burde føle at hele kroppen verket for alle barna som feilaktig er berøvet sine familier, av en offentlig etat som skal «hjelpe».

Legg inn en kommentar