Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

12 millioner tyrkere ønsker seg til Storbritannia

London3Tyrkia har søkt om medlemskap i EU. Skjer det vil England bli invadert av muslimske tyrkere. Det viser en meningsmåling offentliggjort i den britiske avisen Express. Hele 12 millioner tyrkiske borgere planlegger å flytte til England dersom landet blir med i EU, viser undersøkelsen. Den omfattende undersøkelsen konkluderer med at nesten 16 prosent av den voksne tyrkiske befolkningen i så fall vil vurdere å flytte til Storbritannia.

Ifølge målingen der mer enn 2600 voksne ble intervjuet på tvers av alle 27 provinser i Tyrkia er de fleste som har lyst til å komme til Storbritannia enten arbeidsledige eller studenter. En masseinnvandring av tyrkere vil bety et sterkt press mot de britiske velferdsordningene, skriver avisen. Ifølge Express har den britiske statsministeren, David Cameron, tidligere støttet Tyrkias ambisjon om å bli medlem av EU.

Den britiske «Stem nei»-bevegelsen, som er etablert i forbindelse med det britiske EU-valget senere denne måneden, mener at et tyrkisk EU-medlemsskap vil være en total katastrofe for britene, og blant annet føre til at et stort antall kriminelle vil komme til Storbritannia. Tall utgitt av kampanjegruppen viser at kriminaliteten i Tyrkia langt overgår kriminaliteten i Storbritannia, med antall mord i forhold til folketallet minst fire ganger høyere.

Den britiske «Nei til EU»-siden mener at et mulig fremtidig tyrkisk medlemskap er et av deres beste argumenter for å melde Storbritannia ut av EU. De mener det vil utløse en ny bølge av innvandring som vil presse ned lønningene og true landets sikkerhet.

6 comments to 12 millioner tyrkere ønsker seg til Storbritannia

 • Eirik

  Ikke usannsynlig at landets fremtid blir avgjort i Dresden, hvor globalistene (bilderbergerne) holder møte as we speak..

 • Fjodorov

  Og ett par millioner til NAV-Norge!

 • Knut

  23 juni blir det brexit! Men på samme måte som i Norge, blir nok sikkert et flertall for ut av EU like lite respektert som to ganger nei til EU ble i sin tid av den norske regjering og jasiden. Vi ble medlem, forskjellen er at det ble hetende EØS.

 • Anonym

  Sponheim støtter Tyrkia

 • Anonym

  Det kommer inn mennesker fra den 3. verden som produserer next to nothing i gjennomsnitt.

  De samme menneskene forbruker mer i gjennomsnitt enn vesteuropeerne. En 10-åring klarer å tenke seg til hva resultatet blir av dette. Selv om en og annen tosk mener at vi må gjøre det beste ut av situasjonen. Et problem som er uløselig om ikke alle fra den 3. verden repatrieres. Om nødvendig med tvang.

  Det finnes ingen politiske løsninger på den eksplosive mixen som er skapt i Europa. Du må være dum, døv og blind for ikke å skjønne hva som er under oppseiling.

 • Ghjo

  !2 millioner faatiske muslimske tyrkere pluss alle de andre millioner av muslimer som «ønsker» seg til UK,ville føre til at det ble bare ståplass til alle menneskene som
  vil til «kølaholmen».

Legg inn en kommentar