Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hva vil egentlig Jan Egeland?

garfors322«På Dagsrevyen nylig fikk vi se denne nokså arrogante Jan Egeland som er sjef for denne såkalte ”flyktningehjelpen”. I kjent stil og med kvasse ord spydde han ut eder og galle over det norske folk. Han hadde frekkhetens nådegave til å sammenligne noen tusen nordmenn som under krigen rømte til Sverige med disse hundretusener eller millioner med inntrengere og såkalte migranter/asylsøkere som nå strømmer inn i Europa», skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«jeg må virkelig undre meg over om denne Jan Egeland kjenner vårt lands krigshistorie. Ser ut som han er nokså blank i kunnskaper om slikt. Der alt går ut på synsing og følelser. Mens svada og løgn brukes for alt det er verdt…

Ikke vanskelig å gjennomskue denne liberalisten, globalisten og FN sin tidligere mann i Norge som mottar milliarder av kroner i året av våre skattepenger. Han er kun ute etter enda flere penger, for at denne ”flytningehjelpen” hans kan presse inn enda flere banditter, kriminelle, terrorister og sosialklienter fra muslimske land inn i Europa og Norge. For deretter å tømme statskassa og destabilisere landet vårt. Slik vi nå ser fra Sverige. Hvor landets befolkning omtrent holdes som gisler i eget land, der kaos, konflikter og ren gatekrig hersker i de største byene.

Men slikt, det snakker ikke Jan Egeland mye om. Men å dra fram og tråkke på hedersfolk som rømte til Sverige, og deretter dro til England og fikk opplæring i krigføring, for å befri vårt land fra nazistene, det gjør den fyren uten å blunke. Skamme seg langt inn i ryggmargen burde han heller gjøre!

Hvorfor kan ikke Egeland heller jobbe for at det opprettes flyktningeleirer i afrikanske land som mottar miliardbeløp i uhjelp hvert år fra vestlige land? Hvorfor ønsker han alle disse millioner av afrikanere over til Europa? Ser heller ikke han at dette vil ende i rent kaos og krig?

Europa har ingen som helst plikt til å ødelegge seg selv. Mens Egeland representer de kreftene som målbevisst arbeider med å bryte ned nasjon etter nasjon. Der en innvandring av analfabeter og mennesker som ikke kan brukes til noe som helst, skal hentes til dette kontinentet. Kun for å bryte ned befolkningsstrukturen og den nasjonale identitet over hele Europa».

12 comments to Hva vil egentlig Jan Egeland?

 • Anonym

  Egeland og hans like vil fortsette å snakke og snakke, og gi sammenligninger på ting som overhode ikke kan sammenlignes.
  Dette kommer de til å fortsette med uansett, så på den måten kan en faktisk si at han jobber/snakker seg til nordmenns skattepenger. Overse han og overhør han.

 • Jan Hårstad

  Nei,Anonym,vi må ikke overse og overhøre Egeland. Hvorfor? Fordi Egeland er en arketypisk skikkelse innen den norske globaliseringen og det dreier seg om tusenvis av Jan Egeland typen.
  Husk at de samme folkene,Egelandene,har vært de som har agitert for USAs vanvittige kriger i Midtøsten og derved vært produsent av flyktninger.Her tjente de penger som krigspropagandister innen partier og media.
  Når da «flyktningekatastrofen» kommer slår de seg opp som ultrahumanister og gråter på tv hver dag. Dette er også veldig godt betalt. Det er ingen av Egelandene som tjener mindre enn 1 million på sitt nye arbeid som «humanister». Det er en hærskare av dem. Vårt etablissement.
  Det ene året krigspådrivere,det neste året gråtekoner.Alt med norske skattepenger. Det er et hykleri uten sidestykke og kan bare sammenlignes med Bilderberger Siv Jensen som nå låser norsk økonomi til Brüssel.
  Etter Vidkun Quisling vet jeg ikke i norsk politikk som til de grader er innstilt på å forråde det norske folk. En dobbeltspiller i særklasse med parolen: Hvordan bedra folk flest.
  Begge burde følges med luper.

  • Amund Garfors

   Meget bra kommentar og en fabelaktig forklaring på det som denne banditten Jan Egeland er med på. Joda, jeg har også gjennomskuet disse folka for lenge siden, men faktisk så trodde jeg ikke de var så kynisk som det du her så godt forklarer Hårstad. Dette er motbydelige mennesker som sprader rundt i flotte silkedresser, bor på luxushotell, spiser den beste mat på de dyreste restauranter og flyr på business når de er ute på sine flyreiser. Og selvfølgelig så elsker de penger, mye penger, og kaller seg for sosialister og sosialdemokrater, men elsker mammom, heder og ære av alt på denne jord, noe de aldri burde hatt disse dobbeltmoralistene som seiler under falsk flagg!

 • Anonym

  En god kommentar. Du har mye rett.

 • Jan Hårstad

  Johannes Rosmer spilte jeg på Fjernsynsteatret da jeg var ung.
  Jan Simonsen legger fram mye fin informasjon og videoer og slipper til mye uforskammete folk med brei kjeft.
  Som det framgår av arkivet her er jan s og jeg ikke på linje i synet på Israel blant annet. Men man må skille mellom sekundære problemstillinger og de brennende aktuelle.
  Det mange her nå burde ha gjort er å jobbe politisk for å stoppe Siv Jensens utsalg av Norge til EU i Stortinget mandag 13 juni. Det kan man gjøre ved å drive lobbyarbeid overfor FRP-miljøet for grasrota der
  liker overhodet ikke det som pågår nå.
  Norge er i et akutt behov av et parti som kjemper for det norske folks sak, mens vår politikerelite kjemper for finansoligarkiene i EU og USA. Vi lever i en helt ekstrem vasallstat og trenger en frigjøring av Norge.

  • Amund Garfors

   Jeg prøvde i 10 år å få disse folka i Demokratene til å fatte og begripe at Norge trengte et slikt parti som det du etterlyser Hårstad. Men det var omtrent som å skvette vatn på gåsa. Og i disse svikefulle tider der vi kun kan velge mellom pest og kolera, der alle disse møkkapartia er så like som to dråper vann, der ser jeg enda større grunn til å få et slikt parti som det du etterlyser på plass. Men tiden er kort. Og jeg ser ikke hvordan man skal klare å få stablet noe nytt på beina, før neste valg. Og i Demokratene krangler, bist og sloss de som vanlig. Så der er det ikke mye å hente…

 • Ghjo

  Ikke nok med det, men det denne tølperen Egeland, passer seg for å si,er at svenskene fikk godt betalt for hver eneste norske flyktning som kom over grensen, av penger som den norske handelsflåten seilte inn.Hvem er det som betaler for den lavinen av muslimer han vil ha inn i landet?Jo,det er den vanlige Kari og Ola,det.Det Egeland også burde bli belært om er at svenskene,før de så hvilken vei krigen gikk, sendte mange nordmenn tilbake til den visse død.

 • Knut

  Ja, hva vil egentlig AP-mannen Jan Egeland som forlengst har bevilget seg millionlønn av folkets gaver.

  Er det penger bare til humanitær hjelp i godhetsapostelens lommer, eller er han med på en omfattende sosialistliberalistisk sammensvergelse som går ut på å skape et umulig fellesskap av vidt forskjellige kulturer på tvers av de dypeste motsetninger i religiøse og ideologiske ulikheter.

  Kun uvitenhet ligger til grunn for å tro at slikt kan gjennomføres. En hver idiot skjønner at eksperimentet vil føre galt av sted. Bare ikke politikerne, disse som vi alle skulle stole på som de beste forvaltere for folkets beste.

  Tvert i mot viser det seg at de gjør det motsatte! Og noen av dem har mistet helt fotfestet og tror på en måte at de er herrer over naturen …

  Men når ”farer” truer stenger de seg inne i grunnlovens beskyttede sal og ignorerer folkets politikerforakt som bare blir sterkere og sterkere … helt til neste valg da gamle løgner og lovnader blir hentet fram og børstet støv av.

  Men vi, stemmekveget, lærer aldri, vi tror fortsatt vi lever i et demokrati …

 • Jan Hårstad

  Amund G. har selvfølgelig helt rett når han fokuserer på et parti. Uten et parti er vi fullstendig hjelpeløse.
  Men vi må bare innse at vi som forstår dette,og det er ganske mange,har trekk av amatører vi også.
  Det vi kunne ha gjort via nettet var å få istand politiske markeringer på gata, mindre aksjonisme for å sabotere globalistenes ødeleggelse av Norge.
  Ta eksempel med at FRP går inn for overføring av kontroll av norske finanspolitikk til Brussel som skal stemmes over i Stortinget mandag 13 juni.
  Selv om media jobber på spreng for å hemmeligholde dette,skulle vi den siste måneden jobbet innover mot FRP-folket for at grasrota der skulle stoppe BilderbergerJensen. Hun har ikke flertall blant sine egne medlemmer engang! Og vi kunne organisert markering utenfor Stortinget og den slags.
  Gjorde vi denne type aktivisme,ville det i løpet av en periode vokse fram kimen til et parti. Vi må kvitte oss med «Vente på Godot» mentaliteten og spørre oss selv: hva er det jeg/vi kan realistisk gjøre nå?
  Paradoksalt nok har vi mye å lære av islam som sier at muslimen er pålagt å kjempe for islams verdenshegemoni.
  Vi er like pålagt å kjempe for Norge som en selvstendig nasjonalstat og da har vi vanvittig mye arbeid framfor oss.
  Kan du gjøre noe med tanke på mandag 13 juni?

 • Jan Hårstad

  Ikke lett å være homse under USA-Kalifatet.
  En islamist med røtter i Afghanistan,Omar Maten,har i Orlando slaktet homser som om det skulle være fluer:50 drepte og 53 såret.
  Norske media vil gjøre alt de kan for en cover-up som skal tildekke at dette var Islams angrep på krenkelse av Allah. Bare vent så vil dere se.

 • Jan Hårstad

  Det var det jeg visste. Tybring-Gjedde er bare en femøres politisk værhane som speider etter gullpensjonen som alle andre.
  Her sier han til NTB i dag at han vil stemme for dagens pro-EU resolusjon til tross for at 75% av folket er imot EU!
  Ja. Dette er Partiet for folk flest.
  Og partiformann Bjørnar Moxnes er villig til å nedlegge Rødt som et anti-etablissementsparti bare han kommer fram til en avtale med globalist Støre om plass på Stortinget.
  Også en værhane som speider etter gullpensjonen.

 • Jan Hårstad

  To gangstersyndikat som rivaliserer om EUs gunst. Selvfølgelig vant Ja til EU-partiene AP og FRP avstemningen i Stortinget i dag om mer EU for Norge.136 mot 29 stemmer.
  Ved neste valg vil FRP forsøke å tilsløre dette. De store breikjeftene Per Sandberg og Tybring-Gjedde vil igjen bli sendt ut til almuen med «radikal folkelig» politikk- Partiet for folk flest.
  Poenget er at dette er bare spill og hykleri og kommer til å være det helt til det lettlurte norske folk skjønner at de blir permanent rundspilt av politiske gangstere.
  Det er slik at Demokratene skal ha nytt landsmøte 18 juni. Jeg har ingen tro på at disse kadrene strekker seg utover vanlig småprat om bompenger og regulert innvandring,etc
  Men situasjonen skriker på tre ting: dristighet,dristighet og mer dristighet. Klarer man å kombinere dette med klarhet også,kan Demokratene bli til noe i norsk politikk.

Legg inn en kommentar