Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ikke jobb for hvite briter i BBC

BBC2BBC trenger flere manusforfattere, men hvite briter kan ikke søker, skriver Daily Mail. I stillingsannonsen gjør BBC det klart at kun personer som tilhører «etniske minoriteter» kan søke om de ledige jobbene. Begrunnelsen er at BBC mener det er «underrepresentasjon av personer fra etniske minoriteter i rollen som manusforfattere.»

Hvorfor det er av betydning for kvaliteten på manuskript hvilken hudfarge og etniske bakgrunn forfatterne har, sier BBC ingenting om.

En 26 år gammel journalist, som ønsket å søke om jobb som manusforfatter i BBC, men ble nektet ansettelse på grunn av sin lyse farge, sier til Daily Mail at han mener at den britiske allmennkringkasteren er skyldig i ulovlig rasediskriminering.

«Selvfølgelig, det var ingen garanti for at jeg ville ha fått jobben, men å vite at jeg ikke engang får lov til å søke om den på grunn av fargen på huden min var skrekkelig», sier 26-åringen, som ønsker å være anonym.

14 comments to Ikke jobb for hvite briter i BBC

 • L.

  Det er unaturlig at britere skal skrive manus fra britiske miljøer i et land som i praksis består av indere og pakistanere.

  At London fikk en muslimsk ordfører var selvsagt helt rett, siden det bor flere muslimer i London enn etniske britere.

  Oslo er også overmoden til å få en muslimsk ordfører og det bør skje ved neste kommunevalg. De mest befolkede bydelene i Oslo består av ikke etniske nordmenn. Det er derfor rimelig at deres stemme blir hørt.

 • Anonym

  Stuyvesant High School er nesten 100 prosent av elevene asiatiske (73%) og hvite (20%). Negre utgjør 1%.

  Liberalister og menneskerettighetsforkjempere, dagens dödgrävare (for å låne et svensk uttrykk), mente det var diskriminerende at det var så få negre på skolen, men vant ikke frem.

  Kvotering av kjerringer, negre og andre ukvalifiserte personer er dødelig gift for friske (og fungerende) samfunn. Derfor er Europa og USA på vei ned.

 • 50 killed in shooting at Orlando nightclub

  VG nevner ikke med ett ord at gjerningsmannen er muslim. Vel, det kunne nå de fleste likevel tenke seg likevel.

  VG fortsetter å degradere seg.

  Virkeligheten fra Fox:

  A gunman who federal authorities say had possible ties to terrorism opened fire early Sunday morning at a packed Orlando nightclub, killing 50 people and wounding at least 53 more in a bloody scene that ended hours later when police stormed the building and killed the shooter.

  Orlando Mayor Buddy Dyer asked Gov. Rick Scott to declare a state of emergency following the attack.
  The gunman was identified as Omar Mateen, Rep. Alan Grayson said during a Sunday morning press conference. Mateen was a U.S. citizen, Grayson said, though that was «not true of other family members of his.» Mateen, 29, lived in Fort Pierce, Fla. He was born in the U.S. to parents of Afghan origin and was a Muslim, Fox News confirmed.

  http://www.foxnews.com/us/2016/06/12/50-killed-in-shooting-at-orlando-nightclub-mayor-says.html?intcmp=hpbt1

 • Knut

  Breaking News

  NBC melder at like før skytingen ringte Omar Mateen 911 og sverget troskap til IS.

  NRK var raskt ute å meldte at også ekstreme kristne en gang hadde gått til angrep på homofile og lesbiske …!

  http://www.nbcnews.com/storyline/orlando-nightclub-massacre/terror-hate-what-motivated-orlando-nightclub-shooter-n590496

  • Morraan

   Bare NRK kan sammenlikne verbale angrep på homofile med myrding av homofile, men det sier litt om hvor liten forståelse NRK har om hva et demokrati er for noe når de sammnelikner fredelig Kristen og demikratisk tro med muslimske massakrer.

   • Anonym

    … det sier litt om hvor liten forståelse NRK har om hva et demokrati er for noe når de sammnelikner fredelig Kristen og demikratisk tro med muslimske massakrer.»

    Det er så langt utenfor alminnelige menneskers tankeverden og moral som det er mulig å komme.

    NRK gir full gass for å avvikle seg selv.

 • Sidekick

  Har dere virkelig ikke skjønt det ennå? Muslimene er nyttige idioter for globalistene:

  A) For å gi det siste hinderet – den nasjonalsinnede kristenheten – dødsstøtet.

  B) Ved å la villmenn få lik tilgang til våpen genererer man våpenforbud mot alle. Og det er nødvendig før man skrur den totalitære tommeskruen ytterligere inn og demokraturet konverteres til rent diktatur.

  C) Derfor er import av islam det beste som har hendt globalistene. I dag skåles det i Bilderberger-klubbene.

  • Anonym

   «Har dere virkelig ikke skjønt det ennå? Muslimene er nyttige idioter for globalistene:»

   Idiotene sitter i Europas parlamenter. I Sverige de største av dem. Stockholms idiotanstalt, ja bygningen het dét, lå på samme sted som Rosenbad (regjeringskanselliet). En tilfeldighet? Neppe.

 • Anonym

  «Ikke jobb for hvite briter i BBC»

  Hvite briter?

  Bare hvite er briter.

 • Anonym

  Selvfølgelig er briter hvite.

 • ‘SHARIA NON-COMPLIANT’ models no longer will be allowed in ads in public transport areas of Londonistan

  Sadiq Khan, the new Muslim Mayor of London, has declared that pictures of scantily-clad female models will be banned from ads on public transportation, ushering in some of the most fundamentalist Islamic censorship policies in the Western world. (Hey, you Londoners voted in a Muslim for mayor, what did you think you were going to get?)

  http://www.barenakedislam.com/2016/06/13/sharia-non-compliant-models-no-longer-will-be-allowed-in-ads-in-public-transport-areas-of-londonistan/

Legg inn en kommentar