Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

USAs tredje alternativ

Gary_Earl_JohnsonThe Libertarian Party ble stiftet i 1971 og er det tredje største politiske partiet i USA, bak bare de demokratiske og republikanske partiene. Deres politiske plattform favoriserer borgerrettigheter , liten regjeringen, frie markeder og en ikke-intervensjonistisk utenrikspolitikk. Partiets landsmøte i slutten av mai plukket ut den tidligere guvernøren i New Mexico, Gary Earl Johnson, som deres presidentkandidat.

Her er hans takketale der han anbefaler sin visepresidentkandidat,

Her i en debatt med en annen av partiets kandidater i forkant av landsmøtet:

Hvam mener hans parti? I forkant av landsmøtet diskuterte tre andre kandidater Darryl W. Perry, Kevin McCormick, Marc Allan Feldman, spørsmål fra våpenlover til klimaendringer:

1 comment to USAs tredje alternativ

  • Anonym

    Liberalisme er i praksis tvangstanker. Som kjent er lidelsen vanskelig å kurere, og «I det godes tjeneste» er lidelsen forbudt å kritisere (les: krenke). Islam, kommunisme og nazisme er (og var) tvangsforestillinger. De avvikler seg selv. Men et rist faktum er at historien viser at millioner må sette livet til før svineriet havner på historiens søppeldynge. Islam er på vei dit. Den muslimske verden er i full oppløsning. Liberalismen har ødelagt Europa, USA og store deler av verden. USA’s tredje alternativ er ikke liberalisme, men oppsplitting i homogene enheter.

Legg inn en kommentar