Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Planla terrorangrep, fikk redusert straff fordi han var under 21 år

Aydin_SeviginI Sverige behandler man terrorister pent. Nylig ble den 20 år gamle medisinstudenten Aydin Sevigin dømt for konspirasjon for å begå terrorhandlinger, til fem års fengsel. Han hadde samlet informasjon om hvordan han skulle lage en bombe og nedlastet propaganda fra IS. 20-åringen fikk strafferabatt på grunn av sin unge alder, skriver den svenske nettavisen Fria Tider.

Ifølge tingretten, har påtalemyndigheten bevist at 21-åringen, som har innvandrerbakgrunn fra Iran og Tyrkia, kjøpte trykkokere, stålkuler, aceton og andre gjenstander for å produsere en bombe. Politiet fant også instruksjoner om hvordan man lager bomber og annen propaganda fra Den islamske staten på hans datamaskin.

«Det er ikke klart hva som ville ha vært målet for et bombeangrep. Men vi gjør en vurdering av at sprengning av en granatsplintbombe ville skadet Sverige og at hensikten med en slik bombe må ha vært å skape frykt», sier dommer Michael Swahn.

Retten fant at seks års fengsel var en passende straff for å ha planlagt et selvmorangrep mot uskyldige svensker, men satt ned straffen med ett år fordi lovbryteren var under 21 år.

1 comment to Planla terrorangrep, fikk redusert straff fordi han var under 21 år

 • Sidekick

  Hvorfor undres noen over dette?

  Den svenske staten/eliten har sammenfallende interesser med islam. Hensikten er å undergrave de tidligere vestlige samfunnene og skape et kaos som til sist gir staten anledning til å gripe til fullmaktslover og således overta hele det tidligere vesten.

  Islam er den nyttige idioten som fjerner siste rest av den nasjonalsinnede kristenheten og som bidrar til at de vestlige eliteregimene må ”behandle alle likt” og blir ”tvunget” til å forby våpen i privat eie. Da er veien fra demokraturet i dag til diktaturet lagt åpen.

  Kretsen rundt Marx og Engels sa at dersom man ikke klarte å få til ”væpna revvolusjon” i alle land, så gikk man bare veien om sosialdemokratiet og ventet litt ekstra.

  Tilbake står da bare globalkapitalistene. Men militært sett blir det piece of cake å nappe isen ut av deres munn nå det øvrige er tilrettelagt. Målet er da nådd – verdensherredømme!

Legg inn en kommentar