Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mange investerer i Israel

Israel_boligbyggingDen internasjonale kampanjen for å boikotte Israel og isolere Israel økonomisk har mislyktes spektakulært, slår den israelske avisen Israel Hayom fast. Utenlandske investeringer i israelske eiendeler nådde i fjor en all-time topp på 285 milliarder dollar, ifølge en ny Bloomberg rapport.

Rapporten peker på at ni israelske selskaper med tilknytning til økonomien i Judea og Samaria, som har vært kraftig utsatt for boikottbevegelsens propaganda, også har fått flere utenlanske aksjonærer de siste årene.

Til tross for boikott-bevegelsens aktiviteter viser Bloombergs rapport at «israelske startups hevet 3760 millioner i fjor fra ikke-israelske investorer, det høyeste årlige beløpet i et tiår ifølge data samlet inn av IVC Research Center.»

Benjamin Netanyahu om boikottbevegelsen:

Legg inn en kommentar