Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Må fortelle sannheten om radikal islam

Donald_Trump«Hvis vi ønsker å beskytte livskvaliteten for alle amerikanere – kvinner og barn, homofile og heterofile, jøder og kristne og alle mennesker – da må vi fortelle sannheten om radikal islam og vi må gjøre det nå.» Ordene kom fra republikanernes kommende presidentkandidat Donald Trump mandag. Trump holdt en tale om nasjonal sikkerhet i New Hampshire, der han sa det var på tide å «fortelle sannheten om radikal islam».

Han beskyldte sin kommende konkurrent Hillary Clinton for å ville ta imot «hundretusener av flyktninger fra Midtøsten» uten tilstrekkelige sikkerhetstiltak, skriver den israelske avisen Israel Hayom.

Trump mente det ikke ville være noe system for helsesjekk av så mange flyktninger, og for å forhindre radikalisering av deres barn. «Ikke bare deres barn, forresten. De prøver også å ta over våre barn og overbevise dem om hvor fantastisk ISIS er og hvor flott islam er,» sa presidentkandidaten.

Han lovet å bruke sitt presidentembede til å innføre strengere kontroller på innvandring for å beskytte amerikanere mot angrep. «Når jeg er valgt vil jeg suspendere innvandring fra områder av verden hvor det er en dokumentert historie om terrorisme mot USA, Europa eller våre allierte, før vi fullt ut forstår hvordan vi avslutter disse truslene,» sa han. Liknende synspunkter har han kommet med tidligere, men valgte altså å gjenta dem nå.

Trump utfordret Clinton til å forklare hvorfor hun foretrakk å ta inn borgerkrigsflyktninger fra Syria til USA. Han sa at hans politikk bedre ville beskytte amerikanske kvinner, homofile og lesbiske, jøder og kristne. «Radikal Islam er anti-kvinne, anti-homofil og anti-amerikansk», sa Trump.

Trump anklager nå Clinton for å ha bånd til Saudi-Arabia. «Saudi-Arabia, og mange av de landene som ga enorme mengder penger til Clinton-stiftelsen vil ha kvinner som slaver og drepe homofile,» skrev Trump sa i et Facebook-innlegg. «Hillary må returnere alle pengene fra slike land!»

7 comments to Må fortelle sannheten om radikal islam

 • Knut

  Ingen tør lengre si ordet … Når Trump våger å kalle problemet ved dets rette navn, dirres det av harme hos dem som febrilsk forsøker og omskrive virkeligheten. Og fremst i fornektelsen står utrulig nok Obama!

  At islam, som har vært en svøpe og en skrekkens religion helt siden Muhammed lanserte og utnevnte den som overlegent alt annet, har det aldri vært fred og trygghet i Allahas navn hvor de verste og mest groteske represalier skjer, og det for selv den minste ting som avguden deres ikke liker.

  Og nå står virkelighetsfornekterne på barrikadene og roper om absolutt stillhet hva angår kritikk av islam og islams krig og terror; husk, dette har selvfølgelig ingenting med islam og gjøre, og det handler i hvert fall ikke om muslimer! Nei, nå må vi alle skjerpe oss og istedet starte en bekjempelse av fobier, islamofobi, homofobi og hva det enn måtte være av fobier … Man skal altså ikke for alt i verden bry seg med det som er det virkelige problemet.

  Da Hillary Clinton var utenriksminister, stoppet hun en etterforskning av moskeen som jihadistdrapsmannen, Omar Mateen vanket i. Obama mente den gang at muslimer urettferdig kunne bli blinket ut.

  Hillary er visstnok fremdeles av den oppfatning at kristne er den største trusselen for homofile og lesbiske.

  Også Europa behøver en Trump, mange Trumper, også Norge og det fort før det er for sent!

  http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/slar-alarm-om-moske-sfo-i-drammen/3423234835.html

 • Goggen

  Gratulere med dagen Donald Trump
  Stå på og fortell sannheten om Islam og dets barbari

 • Runo

  Donald Trump er en av få rasjonelle politikere i et hav av politisk korrekt MSM, hvitvasking av Islam, bortforklaringer, rasismebeskyldninger, babling om «islamofobi» og vrøvl om hvor mye Islam har bidratt til den vestlige kultur. Mannen er en pragmatiker og har for lengst sett hva islam er og tar ikke fem øre for å si det som det er. Om man ikke kan takke Donald Trump for noe annet, så kan man iallfall takke ham for å ha sparket tvers igjennom muren av PK og løgnaktighet om denne djevelske ideologien.

 • anonym

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/ungdommer-ranet-og-slo-82-aaring-slipper-fengsel/a/23713435/

  hva skal man si om denne galskapen?
  Disse bandittene får samfunnsstraff fordi de er fremmedkulturelle, sannsynligvis muslimer alle sammen,
  etter å ha mishandlet flere personer og tatt livet av en gammel mann

 • enra

  Er anonym samme person Anonym.

 • Anonym

  Må fortelle sannheten om radikal islam

Legg inn en kommentar