Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Farage i EU-kamp

Farage3Det går raskt mot det viktige EU-valget i Storbritannia. Vil landet trekke seg ut av EU eller fortsette som medlem? Blant de ivrigste tilhengerne av løsrivelse fra EU er det britiske uavhengighetspartiet under ledelse av Nigel Farage. Onsdag holdt han en av sine mange taler, som du kan se her. Dessuten kom han i konflikt med Bob Geldorf. De siste meningsmålingene tyder på et knepent fletall for løsrivelse fra EU:

5 comments to Farage i EU-kamp

 • Anonym

  erzo, du har helt rett i at det er de så kalte «underbritene», altså vanlige briter, som vil ut av EU. Liberalistene, menneskerettighetsforkjemperne, multikulturalistene, samt innvandrere fra den tredje verden er for. Sistnevnte kan bli tungen på vektskålen siden nesten samtlige stemmer remain (bli i EU).

  Uansett hvilken vei avstemningen går, er UK et Broken Society. Landet er over i en ustabil fase. Nå er det ikke lenger bare jøder og homser som må se seg tilbake på gaten. En britisk politiker ble drept på åpen gate denne uken. Mange skriver faktisk helt åpent i kommentarfeltene at den kvinnelige politikeren fikk som fortjent, og at de ønsker flere avstraffelser.

  Hadde noen fortalt meg hvordan UK ville bli da jeg bodde der på 70-tallet, ville jeg avfeid det som fantasier. Dessverre er det en virkelighet som går fra vondt til verre fra dag til dag. Den samme tendensen ser vi i de mest splittede landene i det øvrige Europa. Det krever minimal tankeevne for å forutse den videre utvikling. Det er ikke, og vil definitivt ikke bli, BAU som politikerne og de andre i den offentlige latrina innbiller seg. Dynamikken har satt fart.

  • Anonym

   Zero Hedge (zerohedge.com) publiserte i går en Brexit Poll som viste en sterk økning for Leave-siden etter drapet på Jo Cox, ditto ned for Remain. Overrasket?

   I kommentarfeltet skriver leserne innlegg som aldri ville blitt tillatt på et eneste norsk nettsted. Det er ikke lenger snakk om politisk uenighet. Det er fiendskap. Politikerne får det de har bedt om, og som vi «ekstremister» har advart mot. For døve ører.

   22:53

 • Høyreekstrem?

  Dersom frihetssøkende briter vinner valget vil det få store konsekvenser for hele unionen. Siden EU er bygget på sandgrunn kan det lede mot en styrt avvikling av eksperimentet. Valget vil derfor få betydning også for oss, som blir trukket inn i unionen mot vår vilje.

  Dersom EU revner vil vi få høre mange analyser fra dem som støtter unionen. Flere av disse analysene vil være innrømmelser, dvs den kritikk motstanderne i dag argumenterer med: Demokratisk underskudd, tvangslover, åpne grenser, osv.

  Dersom Gud ser i nåde til et skakkjørt Europa, så appellerer han i det stille til britenes fornuft.

  • Anonym

   Gud vil ikke se i nåde til oss denne gangen.

   I 1940 hadde vi nasjonalt samhold. Det ga oss styrke til å stå imot Hitler. Denne gangen er vi et ‘broken society’.

   De færreste vil sloss for politikere som har sveket dem.

   Folk flest virker ikke spesielt bekymret over Putin, men desto mer over den katastrofale innvandringen fra tredje verden.

Legg inn en kommentar