Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vanskelig å nedkjempe islam

Lars_Hedegaard-150x150Den tidligere lederen for det danske Trykkefrihetselskapet, Lars Hedegaard, har besøkt Oslo. 21.mai holdt han foredrag sammen med en annen danske, Hans Erling Jensen, for Stopp Islamiseringen av Norge. «Du kan ikke knuse islam på samme måten som nazismen. Det er ikke noe senter eller overkommando i islam du kan ødelegge,» sa Lars Hedegaard blant annet.

Her kan du høre foredragene inkludert spørsmålsrunden i etterkant:

5 comments to Vanskelig å nedkjempe islam

 • Anonym

  (…)

  «Du kan ikke knuse islam på samme måten som nazismen. Det er ikke noe senter eller overkommando i islam du kan ødelegge,» sa Lars Hedegaard blant annet.

  Det har Lars Hedegaard helt rett i, men det er fullt mulig å isolere islam til muslimske land. Det betyr helt enkelt at alle muslimer nektes innreise til land hvor myndighetene ønsker å beskytte sin egen befolkning.

  • Fokkeslasken

   Samt sende hjem så mange som mulig med en pengesum i lomma!

  • Christen Krogvig

   Selv i Syria, som ble hærtatt på 600-tallet, kan politisk islam bli knust. USA, Tyrkia, Saudi-Arabia, Qatar osv sloss for at islamistene skal vinne.

   Russlan, Kina og andre aktører. (Noen av disse er islamister.) Sloss for at Syria skal forbli sekulært. Da vil kristne kunne fortsette å bo i landet og praktisere sin religion.

   Det er meget trist at en regjering som FrP tar del, i støtter islamistenes forsøkt på å ta makten i nok et land. (Ap er for øvrig ikke noe bedre.)

   • Anonym

    Humanister og menneskerettighetsforkjempere fikk erstattet det sekulære styret i Tyrkia med et religiøst (muslimsk). Kvinner er blitt eiendeler, og journalister kastes i fengsel. Men iflg vestlige politikere og «journalister» har Tyrkia nå både demokrati og religionsfrihet. At 99,8 prosent av befolkningen er registrert muslimer er en solid dokumentasjon på det.

    Landet skal nå få lov av Merkel til å slippe løs sin eksplosivt voksende befolkning over Europa gjennom avtalen om asylsvindlere. 14 millioner kan tenke seg å flytte til UK.

Legg inn en kommentar