Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fant tunge militære våpen hos grønnsakshandler

Våpen3Et lager med militære våpen er funnet hos en grønnsakshandler i den tyske delstaten Norhrein Wsetfalen, skriver den tyske nettavisen Epoch Times. Våpenlageret, som innbefatter tunge militærvåpen, ble gjort for en uke siden, men først offentliggjort i går av det tyske riksdagsmedlemmet for CDU, Ismail Tipi (CDU), som representerer partiet i Hessen. (Illustrasjonsbilde)

Han forteller til avisen at våpenlageret ble oppdaget i kjølerommet til grønnsakshandleren like i nærheten av en moske under en topphemmelig aksjon. I en pressemelding sier han at det er stor risiko for at de fundamentalistiske salafistgruppene i Tyskland er i ferd med å bevæpne seg. Eksperter på ekstremisme mener at hemmelige våpenlagre også kan være bygget opp i andre tyske byer, skriver Epoch Times.

Terrorgruppen Den Islamske Staten i Irak og Levanten (IS) truer med å sende 500 000 innvandrere til Europa som et «psykologisk våpen» mot Vesten for å skape kaos om de blir angrepet, skreve Dagbladet i februar 2015, med italiensk presse som oppgitt kilde. Flere etterretningsorganisasjoner har senere fortalt at Den islamske staten har sendt terrorister til Europa forkledd som flyktninger.

2 comments to Fant tunge militære våpen hos grønnsakshandler

  • Ghjo

    Ethvert menneske utrustet med normal intelligens kan forstå slikt som dette og blir ikke det spor overrasket,bortsett fra Europas ledende politikere.

  • Tom

    Eliten blir ikke overrasket, de vet inderlig godt hva de driver med. De vet terroraksjoner er en del av prisen. Likevel går multikultiprosjektet ufortrødent videre. Det blir de enige om hvert år på Bilderbergkonferansene. Ofrene kan karakteriseres som nødvendige utgifter.

Legg inn en kommentar