Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam er en totalitær ideologi

Geert_Wilders4Dansk TV viste nylig en undercover-dokumentar som avslørte hvordan imamer snakker et moderat språk når de snakker til danske medier eller politikere, men har helt andre meldinger til muslimer i moskeene. «Der viser Islam sitt sanne ansikt: grusomt, barbariske, umenneskelige,» skriver den nederlandske partilederen Geert Wilders i en artikkel i den nederlandske avisen Algemeen Dagblad.

Dansk TV viste blant annet hvordan en kvinne som klaget til imamen over at hun ble mishandlet av sin mann, ble fortalt at hun ikke måtte gå til politiet.

«Ifølge islam skal ikke kvinner klage når de er banket opp av sine ektemenn, utro hustruer skal steines, homofile bør bli kastet fra bygninger, frafalne og vantro fortjener døden, og demokrati må være underordnet sharialover. Det er alt som blir proklamert. Ikke bare i Danmark. Men også her, i vårt eget land, i Nederland, i år 2016, som ifølge en avis, snart vil bli bekreftet av en studie utført av Tilburg University», skriver Geert Wilders.

«Islam er en totalitær ideologi. Muslimene er ofrene,» skriver han. «Tenk deg at du er en homofil person i en muslimsk familie. Tenk deg at du er en muslimsk jente som ønsker å gifte deg med en ikke-muslim. Tenk deg å være en muslim som ønsker å konvertere til kristendommen eller noen annen religion eller bli ateist.»

«Jeg har reist mye i den islamske verden da det fremdeles var mulig for meg å gjøre det. Jeg har møtt mange hyggelige, gjestfrie og nyttige muslimer der. Men jeg kan også levende huske undertrykkende islamsk kultur av frykt og apati. Jeg har fortsatt minner om dette når jeg mottar e-post fra muslimer, fra Nederland, men også fra islamske land, som ønsker å unnslippe mangel på frihet. Eller som skriver til meg og sier at de ikke forstår hvorfor vi importerer den islamske kulturen til vårt eget land,» skriver partilederen, og fortsetter:

«Det er av hensyn til vår egen vestlige sivilisasjon, men også av hensyn til muslimene selv, at vi oppfordrer så mange muslimer som mulig til å snu ryggen til islam og bli kristne eller ateister eller hva. Jo flere muslimer som frigjør seg fra islam og Muhammad, jo bedre. «Frafalne» er faktisk folk som velger frihet; de fortjener oppmuntring. Fordi jo flere islamske frafalne det er, jo mindre kvinnehat, jo mindre hat mot homofile, jo mindre antisemittisme, jo mindre undertrykkelse, jo mindre terror og vold, og mer frihet vil det være. Alle vil ha nytte av dette. Ex-muslimer så vel som oss selv.
Derfor bør budskapet være veldig klart: muslimer, forlater islam, snu ryggen til imamer. Frigjør deg selv».

3 comments to Islam er en totalitær ideologi

Legg inn en kommentar