Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Polakkene vil ikke ha muslimske innvandrere

Polen_innvandringsprotestDen forrige polske regjeringen godtok å ta imot EUs flyktningekvote på 7000 asylsøkere/innvandrere. Det resulterte i at regjeringspartiet tapte valget. «Vi må innse at det polske folket ikke vil ta imot flyktninger,» sier en polsk journalist i denne debatten i tysk TV fra januar i år. Hun forklarer også at polakkene kan forlange folkeavstemning om innvandringspørsmålet gjennom å samle 1 millioner underskrifter. Polen har i dag rundt 40 millioner innbyggere.

4 comments to Polakkene vil ikke ha muslimske innvandrere

 • Anonym

  En britisk homofil journalist (Milo Yiannopoulos) påpekte det åpenbare her forleden, nemlig at feminisme («feminism is cancer») – først og fremst, og islam – dernest, er dødelig kreft for demokratiske samfunn.

 • Runo

  Hurra for polakkene
  Et eksempel til etterfølgelse.

 • Det er ikke mange som vil ha muslimske innvandrere.Heller ikke i Norge. Men vårt demokratiske system i kombinasjon med såkalte menneskerettigheter,gjør at en liten del av befolkningen kan påtvinge resten av befolkningen muslimske innvandrere. Vi de andre skal liksom måtte late som at dette er normalt,og at dette noe naturlig.Og at disse folka blir til verdifulle og gode borgere.Noe som selvfølgelig ikke er tilfelle.
  Muslimsk innvandring er kommet for og ødelegge våre land.Og det vet mange av de politikere som er med på denne dødelige globaliseringen av våre land.Men istedet for og bekjempe dette ondet,så prøver de heller og se muligheten til og berike seg selv i kjølvannet av disse.Til og liksom være noe viktig i denne dødelige prosessen.Og en av oppgavene til de som koser seg med denne dødelige innvandringen,er og påse at Øst Europa ikke slipper unna.Man er i vestlige land,meget redd at Øst Europa skal slippe unna.Derfor pøser man på med pengeoverføringer/tvang osv ,for og sikre at ødeleggelsene også når ut ditt. Fy flate sier jeg.

 • Rambo

  Polakkene gjør det eneste riktige i innvandrer problemet.
  Muslimene tar avstand fra vår kultur og prøver å tvinge sin egen på oss. De tåler ikke kritikk av islam men kan kritisere andre religioner som det passer dem.
  Islam er en ideologi som går ut på verdensherredømme.
  De som kritiserer Koranen blir henrettet.
  Tekstene i Koranen er ekstreme og oppfordrer til vold og drap.
  Det er bare islam som hater alle andre religioner.
  Hvordan kan disse steinalder menneskene noensinne oppholde seg i ikke muslimske land og følge våre lover når de ikke klarer og leve i fred der de kommer fra

Legg inn en kommentar