Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Glad Norge står utenfor EU

Vidar_kleppe5I morgen går britene til valgurnene for å stemme ja eller nei til EU. Demokratenes nestleder, Vidar Kleppe, er glad for at Norge står utenfor. «EUs fire friheter, fri flyt av personer, arbeid, kapital og tjenester, gir ekstreme rammebetingelser som vår nasjon ikke bør godta,» sier nestlederen, og minner om at grunnlaget for vårt samfunn er et demokratisk folkestyre.

«Demokratene vil sikre et folkestyre der alle har en reell innflytelse på sin egen situasjon. Det skal være makt der folk bor. Vi vil hindre at viktige avgjørelser blir truffet i maktsenteret uten effektiv folkevalgt kontroll,» sier han, og legger til:

«EØS og Schengen gjør oss nesten til fullverdige medlemmer av EU. Vår handlefrihet er sterkt begrenset. Dette er en livsviktig diskusjon for norsk selvråderett og demokrati. EU skaper problemer som den selv ikke evner å løse. Dette har vi sett i forbindelse med Euro-krisen og imigrasjonskrisen. Disse krisene har oppstått gjennom euro-samarbeidet og Schengen-samarbeidet. Det finnes ikke politisk makt eller vilje til å løse den. Demokratene vil derfor at EØS -avtalen sies opp – og erstattes med en frihandelsavtale med EU.»

13 comments to Glad Norge står utenfor EU

 • Trond

  Vennligst del denne på alle Engelske Facebook sider og til alle venner osv. Bare to dager igjen til EU valget i Storbritannia. Husk klipp ut og lim inn den Engelske teksten under her når du deler:

  «Leave EU Britain. Here in Norway our politicians have retarded our big NO to EU majority in two referendums by our Norwegian people for decades and still they are trying to force our sovereignty over to EU bit by bit and by going roundabout our constitution. These are the same dirty globalist politicians that we all have big problems with. Can I make this more clear! Please share this message still from the majority of the Norwegian People.»

  Les mer om valget her:
  https://leave.eu/

 • Jan Hårstad

  Nå må vi ikke bedra oss selv mer. Etter at politikerklassen tapte folkeavstemninger om EU to ganger har de jobbet på spreng for å globalisere Norge uten at folket la merke til det. I denne perioden hadde Norge god økonomi og gledet seg over velstand mens politikere bygget landet om for EU. Masse politikk som ble gjennomført via embetsstanden og ikke oppe til debatt i Stortinget.
  Derfor kunne også Jaglands kompisser som fikk Nobels fredspris for å ha lagt Jugoslavia,Irak og Syria øde,si til norsk presse: «Norge er mer EU-land enn de fleste EU-land». Jess,dette hadde ikke folket fanget opp.
  Det mest hårreisende i denne prosessen var overføringen av norsk finansliv til Brussel som fant sted i Stortinget 13 juni 2016. Mest interessant: i FRP og APs velgere er det massivt med Nei til EU-folk. Allikevel stemte begge partier – uten dissens – for EU-tilpasningen.
  Et bedre eksempel på hvor gjennomkorrupt politikken er finnes knapt i moderne tid. For gullpensjonens skyld,for karrierens skyld,bøyde alle de små politikerne seg for BilderbergerJensen og superglobalist Støre.
  Men det stoppet ikke der: like etterpå kommer omleggingen av det norske forsvaret til en komponent i USAs globale kriger. Norway som en amerikansk delstat under Brussel og Pentagon.
  AP har jo alltid vært sånn, men det største hykleriet er å finne i FRP hvor alle de storkjefta nå er stille som små karrieremus. Ekkelt.

 • Anonym

  Erna Solberg har virkelig «kastet klærne»
  med sine utspill i media om brexit de siste dagene.
  Ekkelt å være vitner til.

 • Anonym

  ærlig spørsmål til Simonsen

  er du for brexit?

  • NARRERI

   Selvfølgelig er Simonsen skap-EU. Hele denne siden hans er bare konstruert som en nyttig lynavleder for globalismekritikerenes frustrasjon. War is deceit, sa Winston. Bedrag er krigens viktigste ingrediens. Spesielt for elitens medløpende gull-pensjonister.

  • Anonym: Jeg har ikke stemmerett i Storbritannia og har derfor ikke fulgt valgkampen og de mange argumentene for og imot. Men jeg er idag imot norsk EU-medlemskap, og det er nok ikke bedre for Storbritannia. EU er blitt en udemokratisk koloss styrt av ikke-folkevalgte byråkrater og maktmennesker. Så et er nok best for Storbritannia å melde seg ut, vil jeg tro.

 • Jan Hårstad

  Vi trenger en biografi om dette. Det er et flott trekk ved den nordlandske mentaliteten at de ikke er så redde for å kalle en spade en spade,og slenger på noen obligatoriske bannord.
  Det var jo helt åpenbart at veteran FRPer Jan Arild Ellingsen fra Nordland har vært innkalt på teppet til Siv Jensen etter at han på Dagsnytt 18 hadde vært for frittalende i innvandringsssaken.
  Nå orker han åpenbart ikke mer og forlater the chattering class på Stortinget. I Aftenposten i dag 23 juni 2016 sier han:
  «Nå jeg har lært systemet for godt,har jeg samtidig mistet den genuine drivkraften.Dessuten er det altfor mange feiginger på Stortinget.
  Det er for mange som er for opptatt av å unngå å bli oppfattet som kritisk til kolleger,til eget parti-og systemet.Det blir det ikke debatt av.»

  Kjære Ellingsen: når du nå slutter i dette reiret,skriv en biografisk dokumentarisk bok om dine erfaringer. Jeg garanterer at den vil bli lest. Det er mange i Norge som ikke skjønner hvorfor de er så folkefiendske på Løvebakken.
  Gudskjelov forsvinner Per Sandberg og hvor har det blitt av den «opprørske» Tybring-Gjedde som ikke har vist nesa si verken i finansomlegget 13 juni eller omleggingen av det norske forsvaret til Pentagon.
  For en gjeng.Men gullpensjon blir det.

 • Tusenkunstner

  Dette «valget» som de har i UK i dag er bare ett spill for galleriet. Storbritannia fortsetter som EU medlemmer. Synd at britene feiger ut. Eller gjør de egentlig det? Ville Cameron godtatt å ha «folkeavstemning» hvis han ikke hadde full kontroll på dette her? Jeg tror ikke det. Dette er avgjort i kulissene på forhånd. UK forblir EU medlemmer desverre. Det er like bombesikkert som at Clinton blir president i USA.

Legg inn en kommentar