Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

To prosent i full jobb

HelsingørI slutten av mai hadde den danske kommunen Helsingør 244 flyktninger eller familiegjenforeningsborgere, som har kommet til Danmark i løpet av de siste tre årene og er over 18 år. Kun fem av dem er i arbeid, skriver Helsingør Dagblad. Kommunens forsøk på å få flyktningene og deres familiemedlemmer i arbeid har vært en fiasko, slår avisen fast.

En beregning viser at bare to prosent av denne gruppen av flyktninger og familiegjenforeninger er selvbærende og i full jobb, skriver avisen. De to prosentene betyr at bare fem av de nevnte 244 innbyggere ved utgangen av mai i år var i jobb. Situasjonen sjokkerer byens politikere, skriver Helsingør Dagblad.

6 comments to To prosent i full jobb

 • Hennya

  Merkelig: Har ikke danskene ennå forstått at Islam betyr underleggelse.

  Dette betyr jo at Danskene skal være slaver for muslimer og at de må salave arbeide for sine muslimske Herrer.

 • Dette er ikke reelle tall. Jeg tror at arbeidsledigheten blant muslimske negerinntrengere er på minussiden.Dersom man tar en opptelling av arbeidsplasser innen helse/politi osv,som deres tilstedeværelse sluker.

 •  
  «Situasjonen sjokkerer byens politikere, skriver Helsingør Dagblad.»

  Hvorfor i all verden er de forbauset? Ikke særlig mange andre er det.

  Det er en gjenganger blant politikere og andre forstå-seg-på-ere at når ubehagelige fakta dukker opp som de forlengst burde ha forutsett eller ihvertfall sett i øynene når de er der, så er de «sjokkert».

  «Jeg er så sjokkert» – Oversettelse: «Uff a mei. Dette er så ubehagelig, for dette har kritikere sagt lenge, men det passer ikke med mine utbasunerte meninger. Hvordan skal jeg komme meg unna kritikk av at jeg selv ikke har tatt det alvorlig? Jo, ved å late som om jeg er lei meg og forbauset.»
    

 • Amund Garfors

  Skulle vært moro å fått høre kommentaren fra Erna Solberg og Gahr Støre til dette…
  Men for dem er dette sikkert bare berikelse og noe som man helst ikke skal disutere, da dette er det nye «vi» og det «nye Danmark» De tror jo på sin egen løgn og svadapreik som vi har hørt på i tiår etter tiår, og at vi trenger disse menneskene, da de skal jobbe og bli til gode skattebetalere. Jomen sa smør! Dette vil ALDRI gå seg til eller bli noe bedre! Derimot vil alt bare bli langt, langt verre både i Danmark, Sverige og i Norge!

  • T.O.Glas

   A.G
   En innvandrer som selger kebab til andre innvandrere, er det en «jobb»?
   Nei. Det er kun en sirkulasjon av penger brukt på innvandrere-

 • Anonym

  Jeg kjenner en negermuslim som jobber.

  K

Legg inn en kommentar