Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Asylsøkere på ferie til hjemlandet må utvises fra Norge

Makvan2«Mange asylsøkere som har fått asyl i Norge reiser til hjemlandet på ferie og for lengre opphold, noe som er i strid med vilkåret for å få asyl. Når du får asyl og beskyttelse i Norge er det et vilkår at du ikke reiser hjem til landet du fikk asyl fra,» konstaterer Demokratenes leder Makvan Kasheikal. Han mener slike feriereiser må få konsekvenser. 

«Loven sier at hvis det kan dokumenteres at du har brutt dette vilkåret risikerer du å miste oppholdsgrunnlaget i Norge. Dette kalles tilbakekallelse av asyl,» skriver han, og fortsetter:

«Når jeg hvert år ser at mange i det iranske opposisjonsmiljøet i Norge reiser hjem til Iran blir jeg selvsagt oppgitt over disse som rett etter at de har fått asyl i Norge drar hjem til det samme regimet som de flyktet fra. De drar tilbake til et regime som kan sammenlignes med Nord-Korea når det gjelder menneskerettigheter og minoritetsrettigheter. Da kan de umulig være reelle flykntinger som har kjempet mot regimet og risikerer å bli arrestert, torturert eller drept dersom de oppholder seg i Iran.

Jeg kaller dette for kriminalitet. Dette er utnyttelse av asylinstituttet og minsker troverdigheten til UDI dersom de får innvilget asyl. De bør umiddelbart få sine søknader avslått.

Men dessverre er norsk myndigheter med UDI i spissen for naive til å innse realiteten. Jeg og Demokratene er for en rettferdig og streng asylpolitikk i Norge hvor folk med beskyttelsesbehov selvsagt skal få bli, men lykkejegere som ikke trenger beskyttelse bør utvises.»

7 comments to Asylsøkere på ferie til hjemlandet må utvises fra Norge

 • Lars

  Kloke ord fra den nye lederen av Demokratene.

  • Tor

   Jeg tror ingenting på denne Iraneren Makvan Kasheikal sålenge han ikke går klart og tydelig ut og bekrefter at han ikke er muslim og fullstendig tar avstand fra islam.

   Vi har sett det mange ganger før at slike kamuflerte muslimer utgir seg for å stå på partiet de infiltrerer side for å få tillit men at heller holder kontroll på partiet så det ikke skader islams fremvekst her i Norge.

   • Tor: Og jeg tror ikke på deg,eller noen som helst andre mennesker, før dere går klart ut og sier at dere ikke er muslimer. Dette blir latterlig. Forøvrig har Makvan klart og tydelig bekreftet at han ikke er muslim i en annen trå her på Frie Ytringer.

    • Tor

     Hvorfor legger du ikke ut linken til den tråden da ?. Det er et godt bevis på at det ikke har skjedd og at du lyver.

     Forøvrig så glemte jeg å si at en slik tilståelse må skje offentlig og ikke på en bortgjemt blogg hvor alle kan utgi seg for å være hvem som helst.

     • Maria

      Å utgi en slik løgn offentlig er selv ikke til hindring for muslimer å gjøre det, så da spiller det ingen rolle hva de sier. De kan til og med utgi bøker som lyger for hele verden:
      https://www.youtube.com/watch?v=3jLFNtIxFsU

      Det burde ikke forundre noen når vi vet at det å bli martyr ved å drepe seg selv og andre er den sikreste måten å komme til «Allah’s» paradis.
      Da er det inget offer for en muslim å fortelle en løgn for hele verden offentlig:

 • Anonym

  Makvan Kasheikal vil som Vidar Kleppe frata muslimske trossamfunn all Økonomisk støtte.

  • Tor

   Hadia Tajik vil også mye uislamsk som Arbeiderpartiet gjør i god Norsk tradisjon, men det betyr ikke at muslimer ikke er villig til å betale en pris for å kjempe for islam. Vi har noen som heter infiltrering og løgn i islam og der gjelder det å leve med sine fiender i tykt og tynt uten innrømmelser inntil den dagen da de viser sitt rette ansikt:

   Koranen 17:64;
   «Forfør dem du kan med din røst, fall over dem med ditt rytteri og ditt fotfolk,
   vær deres kompanjong i eiendom og barn, og gi dem løfter,» men det Satan lover dem,
   er bare skinn og bedrag:»
   https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/05/02

   Selv muslimske selvmordsbombere eller drapsmen går inn i mengder av mennesker og skjuler seg i mengden til de er klar til å gå til aksjon. Og hvor mange ganger har vi ikke sett dette skje innenfor selv de sikreste militære anlegg eller innenfor regeringenes bygninger.

Legg inn en kommentar