Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Et trøtt gammelt ektepar skiller lag

Nigel_FarageLederen for det britiske uavhengighetspartiet, Nigel Farage, var i spissen i kampen for å få Storbritannia utmeldt fra EU. I morges våknet han opp til kroning. Den sylskarpe EU-kritikeren fra outsider-partiet UKIP seiret. Under valgkampen sammenliknet han EU med et trøtt gammelt ektepar der mannen bestemmer alt.

Her kan du høre en av hans siste valgkamptaler der han med sin sedvanlige ironiske og satiriske stil knuser EU-systemet og dets støttespillere.  Talen forteller litt om hvorfor nei-siden vant og hvorfor Farage etablerte seg som den ledende personen på nei-siden.

30 comments to Et trøtt gammelt ektepar skiller lag

 • Hennya

  Det verste var at hele verden venstre liberales media propaganda apparat sverget på alle meningsmålinger at England kom til å si JA til å bli i EU helt til det siste og det bare viser djevelskapen i Norske medier som vi har sett mange ganger før.
  Takk og pris for at rettferdigheten her vant fram. En stor seier for våre individuelle demokratier og for menneskeheten.

 • Anonym

  UK var en netto bidragsyter til EU. En netto cash flow årlig på 8 milliarder euro forsvinner. Men det verste for klodens verste moralske havari, det politiske etablissement, var at de ble satt på plass av vanlige mennesker. Eller folk som står opp hver morgen og gjør en hederlig innsats som Øystein Stray Spetalen uttrykte det i morges.

  Det neste prosjektet som må settes på dagsorden er repatriering. Nasjonalt sammenholde betyr naturlig fellesskap. Det bestemmes ikke av papirer, enten det er pass eller andre dokumenter. Europas folk har en moralsk rett til egne land.

  • Anonym

   Margaret Thatcher skrev:

   (…)

   «(A unified) ‘Europe’ is the result of plans. It is, in fact, a classic utopian project, a monument to the vanity of intellectuals, a programme whose inevitable destiny is failure: only the scale of the final damage done is in doubt.»

   En treffsikker prognose. Sånn går det når gærninger tror de kan avvikle folks hjem (nasjonalstater).

 • Høyreekstrem?

  Dette er først og fremst en seier for demokratiet, dvs en seier for folkeviljen. EU har over år utviklet seg i en diktatorisk retning med overnasjonale direktiver og påbud.

  De fire friheter har langt på vei vist seg å utgjøre en katastrofe for svært mange. Åpne grenser har en høy pris, og det er vanlige folk som må betale regningen.

  Det britiske folk viser vei. Dette er begynnelsen på slutten for unionen og germaniseringen av Europa. Når også Frankrike går ut faller hele eksperimentet fra hverandre.

  Brexit er en seier for utsiden i England, men vi andre føler også at vi tar del i denne historiske seieren. Vårt mål er nå innenfor rekkevidde; å ta tilbake våre nasjoner!

 • Anonym

  Iflg «journalister» er 51,9 % av britiske velgere «høyreekstreme». Det skal være en voldsom «høyreekstrem» bølge på gang i hele Europa skal vi tro de samme «journalisten».

  Fortvilede hvite britiske multikulturalister kan ikke se for seg hvordan det skal være mulig å forbli britisk statsborger, samtidig som landet står utenfor EU, skriver «journalister».

  Gråtende hvite multkulturalister burde finne seg et annet land. Folk flest ville være sjeleglade over å være kvitt møkka.

 • Knut

  Sannelig er det vanskelig for unionistene å få velgermassen og et bevegelige EU-terreng til å tilpasse seg sitt eget virkelighetskart. Til tross for en massiv skremselskampanje isenesatt av Cameron og hans sammensvorne, ble det brexit. Jo da, det er skummelt å la folket få lov til å si sin mening gjennom stemmesedler, særlig i saker der resultatet kan bli noe annet enn ønsket. Det er ikke særlig lurt for EU og EØS- elskende politikere. Det kan sprekke noen bobler! Friheten har en tendens til å seire.

  EU har aldri vært liv laga for folk flest, kun for en politisk og økonomisk elite og for de kommende stjerner i parlamentet! For alle med store drømmer, er brexiten nesten som naturkatastrofe.

  Her hjemme forsøker Solberg desperat å virke overbevisende og går ikke av veien for de mest latterligste skremmeskudd. Også hun er antageligvis i ferd med å overbevise seg selv om at velgerne egentlig er noen hjernedøde zombier.

  Unionen, et diktatorisk system som inneholder fem presidenter som aldri har blitt demokratisk valgt og som slett ikke har spurt folket om noe som helst. Men som vanlig for ja-siden i EU-debatten, blir det bare selvmål av det meste. De fjerner seg mer og mer fra folket. ”Diktator” Juncker, Tusk & co, vil aldri innrømme at EU-mastodonten, dette mislykkede eksperimentet, er i ferd med å spille fallitt. Veien EU slo inn på vil bety fullstendig sammenbrudd for drømmen om et storeuropa. Braket vil bli høyt og skaden kan bli uopprettelig når ”Romerriket” faller. Skjønt, de vil bite seg fast med alle midler! Planen er og blir en oppløsning av nasjonalstatene. I unionen skal alt flyte fritt og ingen etnisk majoritet skal eksistere. Og på tronen i Brussel sitter koryféene som nå frykter folket og trassige nasjonalistiske politikere mer enn noensinne.

 • Anonym

  bra kommentar.
  Erna Solberg bør huske at hovmod står for fall

  «eøs avtalen står fast»
  javel?

  vis statsmannskunst Erna og la folket få uttale seg i en avstemning

 • CONGRATULATIONS BRITAIN! Trump-effect might have influenced the bold decision to leave the EU, leaving Clinton and Obama on the wrong side of history

  http://www.barenakedislam.com/2016/06/24/congratulations-britain-trump-effect-may-have-influenced-the-bold-decision-to-leave-the-eu-leaving-clinton-and-obama-on-the-wrong-side-of-history/

 • Anonym

  Hitlers store planer om et Tysk herredømme over Europa er igjen lagt i gruss. «Aldri Mer,» er ikke lenger tomme ord.

 • Anonym

  Den som velger trygghet fremfor frihet, vil til slutt miste begge deler.

 • Grøss og gru

  http://drp-images.nettavisen.no/images/article/2016/06/24/3423238014/1/w1024/2858044.jpg

  Norge bør gå UT av Schengen og EØS-avalen. Innvandringskurven over er til å få kuldegrøsser av!

  • Anonym

   «Norge bør gå UT av Schengen og EØS-avalen.»

   EØS-avtalen har ødelagt arbeidsmarkedet for de svakeste stilte nordmenn. Det er et faktum, og de kan «takke» et samlet Storting (skulle gjerne brukt riktig navn) som vedtok avtalen.

   Ja Petter Sissener sa til hegnar.no i forgårs det alle økonomer vet:

   «Unge bør ikke regne med å få pensjon»

   Det er ca én million mennesker i Norge som ikke skulle vært her. De har rett på ytelser, herunder pensjon. Du må være stokk dum eller ha sittet på Stortinget for å tro at pensjoner kan betales med tynn luft.

   Brexit har muligens forskjøvet voldsalternativet noen år frem i tid, men bare vent og se. Sosial uro og splittelse fører alltid til vold. Sosial uro vil komme som en følge av tomme statskasser. Voldelige konflikter internt, skyldes alltid heterogenisering; etnisk, kulturell og religiøs.

 • Jan Hårstad

  Dobbeltspillerne. Nå har da to FRPere plutselig blitt veldig Brexit, Tybring-Gjedde og Ulf Leirstein og sender ut gratulasjoner til Farage og Johnson.(Aftenposten)
  Men hvor var disse karene den 13 juni da stortinget overlot kontroll av norske finanser til EU?
  FRP stemte uten dissens FOR,det samme gjorde selvfølgelig også GahrStøre AP.
  Kan ikke gutta Gjedde-Leirstein komme med en forklaring på denne dobbeltpolitikken? Det er ikke noe normalt menneske som vil stemme på politikere med flere tunger.

  • Amund Garfors

   Meget godt spørsmål du stiller her Jan Hårstad! Ja hvor var disse to da vi trengte dem som mest? Nei verken Tybring-Gjedde eller Ulf Leirstein er hva de gir seg ut for. Stortingslønna er nok det viktigste for dem begge. Men det spørs hvordan det vil gå med dem i 2017? Ser ikke ut som de vil få fornyet tillit slik de oppfører seg. De burde begge kjempet innad i partiet for å få Norge ut av både EØS og Schengen. For fremtidens Norge ser bare mørk og dyster ut for våre etniske hvite borgere i dette landet dersom ikke noen politikere ikke lenger tør skrike opp, slik den godeste Nigel Farage har gjort i årevis. Dette er en MANN som jeg har meget stor resoekt for og som gjør en fabelaktig jobb for landet sitt.

   Men det er vel ikke så lett å komme seg fullstendig ut av klørne på dette djevel-diktaturriket der nede i Brussel med det aller første? Og særlig nå etter at Erna og Siv har gitt dem kontrollen over vår pengepolitikk og hele oljefondet som trolig skal brukes i konkursrammet Europa som skal ta imot millioner av negrer som NATO-skip og det norske «SIEM PILOT» henter like utafor kysten av Libya.

   Åkke som, denne dagen var en stor dag for alle europeere som er glade i nasjonalstaten. Det hersker det ingen tvil om. Selv om Jagland og andre innafor eliten kaller oss for brune, rasister, brunbeisede nasjonalister og det som verre er. For nå er euroføderalistenes følelser krenket og såret, der de slikker sine sår og forbanner demokratiet.

   For tenk Hårstad om det hadde gått i motsatt retning og der de hadde fått bekreftet sin superstat?. For det er maktmennesker vi snakker om her. Derfor må vi være forberedt på ders mottrekk til denne duellen. For tro meg, det VIL komme. De gir seg ikke så lett! Og neste stikk kan bli ganske hardt! Og akkurat det vet vel både Leirstein og Tybring-Gjedde og da ønsker de å ligge lavt.
   Nå er det viktig å støtte Storbritannia på alle måter, for vi må huske på at de har ikke noe back-up fra Det Hvite Hus under muslimen Obama Hussein. IKke før Donald Trump forhåpentlig tar over snart…

 • slik jeg ser det...

  «ingen normale vil stemme på politikere med flere tunger»

  hvor skal vi i allmuen vende oss?
  for øvrig:

  Erna Solberg taler så visst ikke med flere tunger
  hun er gjennomført nedlatende og arrogant
  overfor dem av oss som vil ha en ny vurdering av eøs avtalen

  dette for høire folk «hellige postulat» som minner
  mer og mer om
  religiøs besettelse
  likt Luthers teser oppslått på domkirken i Wittenber

 • battle of brittain

  klarer knapt å vente
  fra å flytte fra England

  i følge nrk arikkel

  satans ignoranter!!

  det var England som stod opp mot!!

  helt alene…

  (lær av historien)

 • Anonym

  «ungdommen» i UK bør lære seg å respektere eldre med lengre livserfaring
  enn dem selv

  lurer på om en bortskjemt britisk pike i remain bevegelsen noensinne har hørt om
  Tysklands bombe raid mot Coventry
  London

  Great Britten har sannelig bevist
  Ibsens ord:
  sterkest står den som står alene

  til helvete med Bruxelles og Angela Merkel

 • Knut

  Snart, om ikke så fryktelig lenge, blir det swexit …

  • Amund Garfors

   Sverige har ikke noe valg, for de må bare komme seg ut, dersom de ikke skal gå dundrende konkurs. Daglig må Sverige låne astronomiske beløp for å holde hodet over vann. Og jeg spår at de neste land som vil forlate rottereiret i Brussel blir Nederland, Frankrike, Danmark og Sverige!

 • Jan Hårstad

  Veldig fin observasjon av Garfors,at vi må være forberedt på mottrekk. Jess. Tenk nå om Demokratene hadde hatt noen paroler og program som traff nerven i internasjonal politikk,istedet for noe mummel om bompenger og ansvarlig innvandring?
  Vel,det ser ikke ut som om sånne saker er noe for Demokrat-folket som er mer typen på kommunepolitikere.
  Veldig viktig som Garfors påpeker: finansoligarkene forbereder motttrekk og de er i allianse med BilderbergerJensen og Bilderberger Erna samt Brende/Søreide.
  Det ungdommen på Frie Ytringer bør gi en tanke er at de må organisere seg. La kameratgjengen være utgangspunkt for organisering for motstand mot globalistenes nye offensiv nå. De kommer til å slå vilt tilbake og vi må være forberedt på stygge saker. Glem ikke at hele vår elite er allierte med Brussels finansoligarki. Det er helt unødvendig å gå over grensa for å finne innbitte fiender av det suverene Norge.Husk det. Glem ikke FRP fra den 13 juni 2016.Og glem ikke at hele vårt forsvar nå er omlagt for amerikansk ledete kriger mot Russland og Kina.

 • Høyreekstrem?

  Storfinansen bøtter pundet for å straffe britene. Deres oppgave i dette spilllet er å vise de øvrige landene at det straffer seg å trosse EU-eliten.
  Slik håper de å unngå en spredningseffekt.

  Men et svekket pund har mange fordeler, spesielt for den eksportrettede industrien. Plutselig har det også blitt svært gunstig å legge ferien til England.

  Ps. Hvem som helst kan åpne en pundkonto i DnB og stappe den opp med GBP for så å veksle tilbake med gevinst når pundet stiger igjen.

 • Anonym

  «Hvem som helst kan åpne en pundkonto i DnB og stappe den opp med GBP for så å veksle tilbake med gevinst når pundet stiger igjen.»

  Jeg tror det ligger en større gevinst i å spekulere i et kraftig fall i Euro på 6 til 12 måneders sikt.

 • erzo

  før brexit
  uttaler Jan Simonsen at han ikke har noen sterke meninger om brexit
  siden han som ikke aktiv politiker
  ikke kjenner britisk politikk i detalj(fritt sitert)

  NÅ når brexit er et faktum
  da kommer han med en halvlunken tråd(nærmest intetsigende)
  om ett «gammelt ekteskap»

  Gad vite hva Jan Simonsen ville ha ytret
  om det hadde blitt remain

  tipper:

  «storbrittannia har valgt å bli værende
  som en større økonomie i Europa må vi ta dette innover oss og forholde oss til facta
  at UK huser etter hvert mange ulike likeverdige folkeslag»

Legg inn en kommentar