Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Dere ler ikke lengre nå

Farage_EULederen for det britiske uavhengighetspartiet, Nigel Farage, som har fått mye av hovedansvaret/æren for å ha fått britene til å stemme for å forlate EU, har holdt sin første lengre tale i EU-parlamentet etter den historiske seieren. «Dere ler ikke lenger nå», kunne seierherren konstatere. Deler av talen er gjengitt i enkelte norske aviser, men med fokus på at EU-toppene ble rasende, og at han ble pepet ut.

Farage tåler nok å bli pepet ut av uhøflige politiske motstandere. Det britiske folket hadde han i ryggen.

Intervjuet av Fox News

28 comments to Dere ler ikke lengre nå

 • Anonym

  Flott med at «Leave»-siden vant, men skaden på det britiske samfunnet er allerede skjedd, og den er irreversibel slik den tidligere lederen for de konservative, Norman Tebbit, har påpekt en rekke ganger.

  Det er ingen ting som forandrer et samfunn mer enn endret demografi. Hver gang noen har påpekt det faktum, har rasismebeskyldningene haglet. Men det endrer ikke en tøddel på virkeligheten.

  I Norge, som i UK, har den demografiske endringen ødelagt etniske nordmenns fremtid.

 • Tusenkunstner

  Toppledelsen i Brussel skal vistnok være «irritert» på at Cameron «i det hele tatt startet denne folkeavstemningsprosessen». Og noen prøver å si at «jammen det var jo bare en rådgivende avstemning, ikke en bindende» Nok ett bevis på det antidemokratiske EU. De burde jo vært prinsipielle og gledet seg over at folket fikk bestemme en demokratisk flertallsbeslutning.

  Juncker bevisete jo selv sin egen udemokratiske mentalitet der han sto i beste sendetid på Dagsrevyen og slengte om seg med spydigheter mot folk han var uenig med. Ikke akkurat en inkluderende fyr.

 • Jasper

  For me the hysteria demanding UK to trigger the exit move by eurocrats like Juncker and Shulz is more interesting. Tusk is a refreshing exception, as usual.

  This was an advisory referendum. The tories made a promise that they will respect it, but the promise was made to British people and not to EU.

  It is at the deliberation of the UK goverment when to trigger the exit negotiations, they keep their promises even if they do it shortly before next elections.

  It is frightening that the primary guard of the EU treaties Juncker tries to invent something that is not written into those treaties.

 • Verdensborger

  Her er referanse av store deler av talen:

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/28/nigel-farage-shares-cosy-embrace-with-jean-claude-juncker/

  Enig i at det på mange måter er 12 år for seint å melde seg ut,
  men dette er i hvert fall en strålende tale, i motsetning til Boris «halen mellom beina» oppførsel.

 • Goggen

  Og mens vi venter på Ragnarokk her hjemme, herjer muslimbandittene i Tyrkia og vår liksomstatsminister skal nå igjen «styrke grensene» mens hun babler videre om hvor bra EØS og Schengenavtalen er.

 • Jan Hårstad

  Desinformasjonspressen vil jo ha det til at vi nå har Europas strengeste innvandringsregler, men så langt i år har over 10 000 nye kommet. Det med å «styrke grensene» er bare en bløff.
  Brexit-valget er sannsynligvis ett av de aller siste valgene i England hvor etniske engelskmenn har noe å si.Sadiq Khan,borgermester i London, ønsker nå å lage spesielle relasjoner til EU og det kan han da asiater,arabere og afrikanere har valg-hegemoni i byen.Det blir vel Europas første Sharia by.
  Skal vi få fjernet Solberg-Jensens mini-EU-stat i 2017 må vi sannelig få ut fingeren og bygge et parti som tør noe.

  • Anonym

   Uten å henfalle til konspirasjoner, kan man trygt si at det desinformeres over en lav sko av medier, det etablerte politiske miljøet og deres betalte lakeier (les: NGO’er) – altså den offentlige pisserenna.

   Se bare på meningsmålingene som ble gjort helt frem til valgdagen som viste klart flertall for «Remain». Selv om det er mange år siden jeg studerte statistikke på universitetet, er det rimelig klart at enten så var utvalget galt, eller så ble målingen vektet «riktig».

   La meg ta en analogi til økonomi/finans. Om du forsøker å manipulere markedet, er det straffbart. Motivet for å manipulere er profitt. Det vet alle som har arbeidet innen bank/finans. Det komiske ved det hele siden nå pisserenna ikke klarte å få flertall for sitte syn, var reaksjonene etter at tapet var et faktum. Plutselig var det en uopplyst befolkning som ikke visste hva de hadde stemt på(!)

   Når du ser hva smågutter og småjenter som Sveinung Rotevatn og red. sjef i Minerva – Mariette Bøe serverer av prepubertale pinligheter, så forstår man fort hvor galt det har gått med vestlige samfunn.

   Nazistene tok livet av «mindreverdige» mennesker. Umodne tenåringer med et forstandsnivå som femåringer vil frata eldre mennesker stemmeretten. På 70-tallet var det en som skrev at det ville komme forslag om å avlive mennesker over en viss alder. Fullstendig rabiat. Så perverterte forslag ligger ikke på bordet enda. Men moralen til pisserenna er imidlertid stinkende mental kloakk.

 • erzo

  helt på tampen før Jan Simonsen sletter meg..

  jeg ser det slik:

  ved valget i 2017
  man gir stemmer til Senterpartiet
  for å gjøre ett eu skeptisk parti sterkest mulig
  meg om det: Lundteigen som statsminister kandidat
  (POL) en svoren eøs motstander

  Senterpartiet er på tinget pr dags dato

  demokratene pr dags dato ligner på ett sirkus
  mennesker av god vilje for all del
  men de kunne ha godt av en Jan Simonsen til å veilede seg litt

  Senterpartiet ER bygget allerede
  og de TØR hvis vi gir dem stemmestyrke og tillit

  God Kveld.

 • Jan Hårstad

  Ingen dårlig ide,Erzo, men da må vi bygge opp rundt SP slik at alle landets anti-globalister bruker kreftene sine i den retningen. Hvis vi får en situasjon hvor folk deler stemmene sine på FRP,Demokratene og hva det kan være, da har vi allerede tapt.Alle mann til pumpene for SP?

 • erzo

  PS
  Jan Simonsen kan man si hva man vil om..
  men han har politisk kompetanse
  de facto

  kjenner stortingsbygningen og dets «korridorer og kroker» («systemet»)

  selv om jeg ofte er «forbannet» på Simonsen
  fordi han sletter meg så ofte

  så er han en resursperson.
  enhver bør begripe såpass

 • Høyreekstrem?

  Nei de ler ikke nå. Hverken i EU-parlamentet eller andre steder. Men de er dårlige tapere. Før kalte man slike for pakk og pøbel.

  Storfinansen jubler imidlertid. De fikk en unnskyldning til å bøtte markeden for pund og aksjer. Nå kjøper de tilbake på bunnpriser og kan snart inkassere milliarder. Jeg mistenker storfinansen gav Cameron tillatelse til å avholde valget, nettopp i håp om å inkassere full pott.

  For storfinansen har EU liten og ingen betydning fra eller til. Deres frykt er at noen finner på å skattlegge deres transaksjoner, eller innfører restriksjoner på spekulasjonene.

 • Tusenkunstner

  Ett annet eksempel på det antidemokratiske EU er Danmarks statsminister. Når han blir spurt om de skal ha folkeavstemning i Danmark så sier han at «nei det skal vi ikke ha. Vi er en del av EU vi». Akkurat som om han alene skal bestemme om det danske folk skal fortsette en avtale som ble inngått for flere tiår siden.

  Slike politikere er bare redde for at ett demokratisk valg skal resultere med noe de ikke er personlig enig i.

  • Høyreekstrem?

   Ja latteren har stilnet og nå er ansiktene stive av frykt. Nå haster det å få EU inn på et spor der det er ingen vei tilbake. Demokratiet må avvikles helt for å redde stumpende etter Brexit.

   Egentlig befinner EU seg nå i en eksistensiell krise. Etterhvert som folk i andre unionsland ser at England klarer seg godt utenfor EU vil kravet om folkeavstemninger øke. Brexit er en brist i fundamentet som bare vil vokse i tiden fremover.

   EU er dømt til å falle sammen. Vi ser det tydelig på reaksjonen. Isteden for å ta motstanden på alvor og revurdere hele eksperimentet, kjøres det frem mer av det samme som løsning.

 • Anonym

  Tyskland/Frankrike, har ferdigstilt en Superstatplan for EU-landene, lekket ut i polske media. De enkelte landene skal ikke lenger ha kontroll over egen hær, straffedomstol, skattesystem, eller ha egen valuta. I tillegg skal medlemslandene miste kontrollen over egne grenser, ikke kunne nekte motta x antall migranter til fordeling, bestemt av eliten. Ni siders rapport, fremlagt som et ultimatum, de store landene skal dominere de små.

  Det har hvert skrevet om dette i flere dager i utenlands presse men her i Norge er det ikke nevnt med et ord. Ikke engang Simonsen har skreve om det her på bloggen sinn, og han skriver ofte om saker det ikke skrives om i de store avisene.
  Dette burde hvert på førstesiden til alle, men det er helt stille…

  http://www.thenews.pl/1/10/Artykul/258994,New-%E2%80%98EU-superstate-plan%E2%80%99-causes-alarm

  Dokumentene:
  http://s.tvp.pl/repository/attachment/d/5/1/d51736df11c6ad23221e46543829f1df1467008961919.pdf

  • Anonym

   NO individual states.
   ONE currency,
   ONE Central bank
   ONE Tax system,
   ONE Law,
   ONE Army
   ONE refugee system.
   The loss of ALL individual border controls.
   ALL of these will be run from BRUSSELS
   ALL states must join

 • Jan Hårstad

  Høyreekstrem er en av de store realistene på Frie Ytringer.Han skriver at demokratiet må avvikles. Helt riktig. Det har jeg faktisk skrevet om lenge på verdidebatt.Det dokumentet som nå framlegges her har i kim vært kjent det siste halve året,men ikke så sammenfattet som nå.
  EU-USA globalistene ser ikke på Norge som en stat utenfor deres maktsfære.Tvertimot: den lydigste vasallstat. Alt dette fra siste dokument kommer også hit all den stund vi har Solberg-Jensen Bilderberg-regjering som er 100% loyal til avskaffelse av demokrati og den slags. Hva som helst egentlig.De er globalistenes Nasjonal Samling.
  Det er bare en ting som kan hjelpe mot dette totalitære EU-prosjektet og det er organisering av politisk opposisjon. Organisering.Organisering.
  (gammel person forsvinner til fjells for en tid nå)

  • Anonym

   «Høyreekstrem er en av de store realistene på Frie Ytringer.Han skriver at demokratiet må avvikles (mine uthev.)

   Slike påstander gjør at man ikke blir tatt seriøst.

 • Gråtekone

  Latteren har forstummet, og EU er blitt et tilholdssted for gråtekoner i mannsperson.

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/brexit/skotske-alyn-roerte-eu-toppene-med-sin-graatkvalte-tale/a/23726909/

 • Jan Hårstad

  Anonym 9:47.
  Jeg vet ikke om du har misforstått: «Demokratiet må avvikles helt for å redde stumpene etter Brexist.»
  Skriver Høyreekstrem. Det må være manglende oppdatering av utviklingen i Europa som får det til å tro at dette er useriøst tullprat.
  Selv mainstream media forteller at overvåkningsstaten truer nå alt og alle. Noen her trodde også at FNs «Counter-terrorism Commitee» var en konspirasjonsteori, men saken er at fra april 2017 skal FN igangsette global nettovervåking av hatespeach.
  Noen her trenger å bruke litt tid til å sette seg inn i avtalene som Google,Facebook,Twitter etc gjør med etterretningstjenestene.
  «Du må ikke sove» som dikter Arnulv Øverland skrev.
  Stadig veldig aktuelt.

  • Anonym

   Ja riktig Hårstad. Det jeg skriver, og mener, er selvsagt at eliten i EU vil avvikle demokratiet, i et forsøk på å begrense det eliten ser på som en farlig utvikling etter Brexit.

   Jeg personlig er tilhenger av et utvidet demokrati slik som i Sveits. Jeg har tro på folket som den rette og beste maktfaktor.

 • Anonym

  Erna Solbergs arrogante forsvar av eøs avtalen kan meget vel bli hennes politiske banesår

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/07/01/mener-brexit-kan-gi-norge-en-bedre-eos-avtale

Legg inn en kommentar