Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

17 år gammel palestinsk terrorist myrdet 13 år gammel jødisk jente

DreptTidlig i dag tok en palestinsk terrorist seg inn i et soverom til en 13 år gammel jødisk jente i byen Kiryat Arba, ved siden av Hebron i Samaria på Vestbredden. Terroristen såret den vesle jenten, Hallel Yaffa Ariel, med flere knivstikk. Hun ble fraktet til sykehus, men døde av sårene og ble erklært død på sykehuset. Nå forventer Israels statsminister at verdens politikere fordømmer terroren.

Overfallsmannen, identifisert av det palestinske helsedepartementet som Mohammed Tarayreh, 17, fra landsbyen Bani Naim, ble skutt og drept av Kiryat Arbas sikkerhetspersonell, skriver Israel Hayom. En sikkerhetsoffiser som stormet til åstedet ble skutt og alvorlig såret. Han ble fraktet til Hadassah Medical Center i Jerusalem med flere skuddsår.

Kiryat Arbas ordfører Malaki Levinger sier til Army Radio at palestineren klatret over et sikkerhetsgjerde og gikk inn i en privat hjem, der han angrep jenta.

Paramedic Dvora Aviad fra Magen David Adom, den israelske Røde Kors-organisasjonen, forteller til Israel Hayom at han så en jente, ca 13, og en mann rundt 30 liggende nær inngangen til huset med alvorlige skader. Jenten var bevisstløs og hadde ike pulis. Hun hadde fått flere alvorlige skader i overkroppen.

Etter angrepet holdt statsminister Benjamin Netanyahu et sikkerhetssamråd med forsvarsministeren Avigdor Lieberman. Nå forventer den israelske statsministeren at verden tar avstand fra den grusomme handlingen.

«Det forferdelige drapet på en uskyldig jente i hennes seng demonstrerer den blodtørsten og umenneskeligheten vi står overfor Hele nasjonen identifiserer seg dypt med familien og sier til morderne – dere vil ikke knekke oss. Vi vil fortsette å handle med besluttsomhet mot terrorisme hvor som helst og når som helst,» sier han, og legger til:

«Hele verden må fordømme dette drapet, akkurat som verden fordømte angrepene i Orlando og Brussel. Jeg forventer at det palestinske lederskapet utvetydig fordømmer dette brutale mordet og iverksetter umiddelbare tiltak for å avslutte oppvigleri. Opplyste nasjoner må bli med oss i dette kravet og legge press på de som er ansvarlige for systemet av oppfordringer som fører til drap på barn i sengene sine, i stedet for å fordømme et land som forsvarer sine barn og borgere.»

1 comment to 17 år gammel palestinsk terrorist myrdet 13 år gammel jødisk jente

  • Knut

    Når skal du fordømme dette sharia-Erna? Og du Børge Brende, din feige politikerdritt, som så lett fordømmer terror andre steder i verden. Ministerkappen din vil ikke hjelpe deg når tsunamien kommer!

    Men EU-fanatismen vil selvfølgelig overskygge virkelighetens verden helt til boblen sprekker …

    Politikerforakten blomster som aldri før!

Legg inn en kommentar