Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Palestinske terrorrister skjøt mot bil med jøder og drepte far til ti

Hebron_terrorEn jødisk familiefar fra byen Otniel i Judea, nær Hebron, ble i ettermiddag skutt og drept da han kjørte i bilen sin i åsene rundt den hovedsaklig palestinske storbyen. En bil med palestinere kjørte opp på siden av den 40 år gamle familiefarens bil og skjøt flere skudd mot bilen. Faren ble drept og bilen kjørte utfor veien. Moren og to barn ble skadet, melder israelske medier.

Hans kone ble alvorlig såret i angrepet, og ble evakuert til Jerusalems Hadassah Ein Kerem sykehus med flere skuddsår i overkroppen. Det siste angrepet kommer bare timer etter et forsøk på knivstikking på graven av patriarkene i nærheten Hebron. I denne hendelsen, ble en kvinnelig arabisk terrorist skutt og drept da hun trakk en kniv og forsøkte å stikke israelske soldatersom vokter hellige stedet. Det var ingen israelske tap i denne hendelsen.

Onsdag ble en 13 år gammel jødisk jente drept i sin egen seng da en 17 år gammel palestiner tok seg inn i huset deres i byen Kiryat Arba i det samme området. Drapsmannen ble gravlagt i går og hans mor uttalte til tilstedeværende pressefolk at hun mente sønnen hennes var en helt. Han ble også hyllet av medier tilhørende de palestinske selvstyremyndighetene.

«Min sønn er ikke bedre enn de shahids som falt før ham. Han er en helt nøyaktig som de var, som falt mens de prøvde å forsvare Palestina, Jerusalem, og Al-Aqsa-moskeen. Jeg håper at alle de unge i Palestina vil følge i hans fotspor, «sa hun i følge Israel Hayom.

På spørsmål om mordet på en jente i hennes seng var en heroisk handling, svarte moren: «Jeg har ikke et fnugg av medlidenhet for jøder, og absolutt ikke for bosettere som dreper og myrder oss. For meg er hver nybygger en kriminell. som fortjener å dø »

1 comment to Palestinske terrorrister skjøt mot bil med jøder og drepte far til ti

  • Preben

    Håper de muslimske terroristene og morderne snart blir tatt og må råtne i fengsel. Befolkningen i Israel lider daglig av muslimske barbarer, som aldri gir fred før islam er utryddet og fjernet fra jordens overflate.

    Hvor mye fredeligere hadde ikke verden vært uten den islamske og muslimske pesten.

Legg inn en kommentar