Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvor er Vestens feminister ?

Ayaan_Hirsi_AliEr kvinner undertrykt i muslimske land? Hva med de islamske enklavene i Vesten? Er disse stedene brudd mot eller oppfyllelse av Koranen og islamsk lov? Ayaan Hirsi Ali, forfatter og aktivist som i sin tid brøt med islam, ble nederlandsk politiker og til slutt måtte flykte til USA etter drapstrusler fra nederlandske muslimer, spør hvorfor feminister i Vesten ikke synes å bry seg?

4 comments to Hvor er Vestens feminister ?

 • Anonym

  Feminismen er en hatideologi rettet mot hvite, kristne menn, så derfor unnskylder og bortforklarer de vestlige feministene all vold og mishandling som muslimer og negre utfører mot vestlige kvinner. Feminismen er laget for å skape splittelse og strid mellom kvinner og menn i de vestlige samfunn.

 • Venice

  Feminism is cancer. Her er et dypdykk inn i hjernvasken som har blitt utøvd ovenfor Pippi Langstrømpe generasjonen – Generasjon X (f. 1964 – 1974). Nå må Trump komme inn å få en slutt på dette.

  Professor Janice Fiamengo from the University of Ottawa explains why she identifies as an anti-feminist. https://www.youtube.com/watch?v=XD65wnDGuTg

 • Tusenkunstner

  Vi overlever nok uten feminister for å si det slik. Eller kanskje vi burde hatt en flertallsregjering fra kvinnegruppen Ottar?

 • å få Hillary Clinton som ny us president
  Teresa May som ny britisk statsminister
  Angela Merkel
  og vår egen…

  gjentar det er mitt skrekkscenario

Legg inn en kommentar