Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Israelsk app vil veilede OL-deltakere gjennom Rios gater

RioDen israelske appen Moovit vil guide turister og lokale innbyggere til de raskeste og sikreste rutene til og mellom konkurransearenaene under Rio OL og Paralympics Games denne sommeren, skriver Israel National News. Moovit vil gi informasjon på 35 språk om de raskeste offentlig transportruter – buss, tog, t-bane, bybane transport, ferjer og taubaner til rundt 1.500.000 lokale brukere og ytterligere 500.000 besøkende, ifølge Rios offisielle reiselivsnettside.

Femti kilometer med nye linjer er kartlagt med trafikkinformasjon for å gjøre transporten under Rio-OL jevnere. Det israelske gründerfirmaet «the Waze of public transportation» vil arbeide basert på data fra Rio kommunes database, skriver Israel National News.

«Byen vår gjør fremskritt i bruk av teknologi gjennom dette partnerskapet, som vil tillate ikke bare OL-tilskuerne, men også hele befolkningen, tilgang til en multimodal reiseplanlegger med samtidsinformasjon,» sier Rios sekretær for transport, Rafael Picciani, til den israelske avisen. «Dette er et stort fremskritt for lekene.»

Konsernsjef Nir Erez i Moovit sier han er glad for å kunne bidra til å løse en av OL-byens største utfordringer. Moovit har i dag over 30 millioner brukere over hele verden, og er redigert av Tranzmate, et israelsk selskap som ble grunnlagt i 2011 og er basert i Ness Tziona.

Legg inn en kommentar