Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Spansk flyselskap utvider virksomheten i Israel

air_europaAir Europa utvider sin virksomhet i Israel ved nye ruter til destinasjoner i Sør- og Mellom-Amerika med mellomlanding i Madrid. I tillegg til de tre ukentlige flygningene selskapet allerede opererer på Tel Aviv-Madrid ruten, som startet i juni 2016, vil selskapet operere en ekstra flytur fra Tel Aviv mandag morgen, med returfly som lander i Israel på søndag kveld, skriver Globes.

I løpet av året vil det bli mulig å fly til Madrid og videre til Bogota, Colombia og til Cordoba, Argentina og Guayaquil, Ecuador. Selskapet opererer allerede en rekke flyreiser til Latin Amerika som passer for reisende fra Tel Aviv.

Nissim Sagis som representerer Air Europa i Israel sier til Globes at antall passasjerer som flyr Air Europa har vokst med 8% i år, sammenlignet med i fjor. Antall passasjerer fra Israel til Spania har hatt et dramatisk hopp på 30 prosent. «Air Europa vil vektlegge det israelske markedet og fremme våre oppfølgingsdestinasjoner med praktiske ventetider mellom flyreiser til destinasjoner i Spania og den vestlige halvkulen,» sier Sagis.

Grunnlagt i 1986 er Air Europa det tredje største flyselskapet i Spania. Flyflåten er ung; alle flyene er mindre enn fire år gamle. Selskapet har nylig introdusert en Boeing Dreamliner 787 på sin rute til Miami, og vil snart gjøre det samme til Bogota. Flåten vil bli forsterket med 22 flere passasjerfly som det allerede har kjøpt. Fly til Sør-og Mellom-Amerika vil tilby Wi-Fi-tjenester, skriver Globes.

Legg inn en kommentar