Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Drapstrusler fikk Farage til å trekke seg

FarageDa lederen for det britiske uavhengighetspartiet, UKIP, Nigel Farage, gjorde et oppsiktsvekkende godt valg til den britisk nasjonalforsamlingen i fjor, men kun fikk en representant i parlamentet på grunn av valgordningen, trakk han seg som partileder, men ble i etterkant overtalt til å fortsette. Han lovet å bli sittende til etter EU-valget. Likevel kom det som et sjokk på mange at han forrige uke trakk seg som partileder igjen.

Grunnen var ikke bare at han hade fullført sitt livsverk og fått Storbritannia ut av EU. Beslutningen skyldtes også de mange drapstruslene som ble en påkjenning for hele hans famile. I følge The Express skal Nigel Farage ha fortalt flere av sine venner om hans økende bekymring etter en rekke draptrusler mot ham selv og hans familie. Han skal også ha vært bekymret for det presset hans familie har vært utsatt for på grunn av hans intense arbeid for å få britene til å stemme seg ut av EU.

«Under folkeavstemningen, sa jeg at jeg vil ha landet mitt tilbake Det jeg sier i dag er jeg ønsker livet mitt tilbake, og det begynner akkurat nå,» skrev Farage i pressemeldingen om sin beslutning om å tre tilbake som partileder. «Jeg kom inn i politikken fra næringsliv, fordi jeg tror denne nasjonen bør være selvstyrt. Jeg har aldri vært – jeg har aldri ønsket å være – en karrierepolitiker,» sier Farage til The Express.

Også Daily Mail skriver at drapstrusler i etterkant av EU-avstemningen og press på ekteskapet tvang Nigel Farage til å gi opp sin videre politisk karriere.

4 comments to Drapstrusler fikk Farage til å trekke seg

 • Tusenkunstner

  Nigel Farage burde fortsatt. Og den folkekjære Boris Johnson burde blitt ny statsminister. Men nå skal de vist velge seg en eller annen høytidlig pompøs person. Teresa May eller han der andre. Gove eller Gave var det vel han het. Han der stive tinnsoldaten med de runde brillene.

  • Pedro Arondo

   Når Nigel Farage trekker seg pga. drapstrussler så viser det at han er uegnet som leder. En ekte politisk leder trekker seg ikke pga. drapstrussler når den frie og demokratiske nasjonens sikkerhet står på spill. Da ofrer man seg selv med livet som innsats. Slike drapstrussler går uansett ikke vekk fordi islam og muslimer uansett er pålagt å kjempe inntil alle verden regjeringer er underlagt islam:

   «28. The purpose for which the Muslims are required to fight is not as one might think to compel the unbelievers into embracing Islam. Rather, their purpose is to put an end to the sovereignty and supremacy of the unbelievers so that the latter are unable to rule over men, The authority to rule should only be vested in those who follow the true faith; unbelievers who do not follow this true faith should live in a state of subordination. Unbelievers are required to pay jizyah (poll tax) in lieu of the security provided to them as the Dhimmis (Protected People’) of an Islamic state. Jizyah symbolizes the submission of the unbelievers to the suzerainty of Islam. `To pay jizyah of their own hands humbled’ refers to payment in a state of submission. `Humbled’ also reinforces the idea that the believers, rather than the unbelievers, should be the rulers in performance of their duty as God’s vicegerents.

   Initially the rule that jizyah should be realized from all non-Muslims meant its application to Christians and Jews living in the Islamic state. Later on, the Prophet (peace be on him) extended it to Zoroastrians as well, granting them the status of Dhimmis. Guided by the Prophet’s practice the Companions applied this rule to all non-Muslim religious communities living outside Arabia.» Mer her:
   http://www.quranwebsite.com/text55/009___al_tauba_.html
   Hele Koranens begynnelse her:
   http://www.quranwebsite.com/text55/tafhim___english__easy_reading_.html

   Dette er samme anerkjente oversettelse av Koranen med tittelen «»Towards understanding the Quran» eller «Tafheem ul Quran english» av Sayyid Abul Ala Maududi som Robert Spencer siterer fra og snakker om her:
   https://www.youtube.com/watch?v=7lOGHgPK0ug
   Eller som finnes her:
   http://www.islamicbookstore.com/b9014.html

   Dette bare viser i klartekst det bestialske barbariet som befinner seg under Koranens overflate og at muslimer er pålagt å kjempe inntil alle verdens regjeringer er underlagt islam.

Legg inn en kommentar