Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hva skjer i Saudi Arabia?

SaudiarabiaHva skjer på innsiden av det saudiarabiske samfunnet. James Jones har laget en dokumentar «undercover» i Saudi Arabia. Det islamske landet som er kjent for sine strenge sharialover, der småforbrytere risikerer å miste både armer og hode. I en annen dokumentar tar Abby Martin oss inn i den brutale virkeligheten i det saudiarabiske politistat-monarkiet. 

5 comments to Hva skjer i Saudi Arabia?

 • Anonym

  jeg har en nabo som bøye hue hver dag er det noen inne her som blir kvalm eller er det bare meg hva er det de ber om jeg skulle kanskje vert mer imøtekommende men jeg klarer bare ikke .ikke hilser de holder seg for seg selv føler de dømmer meg for den jeg er en normannn som prøver å vere helt normal.føler så de er i en annnen verden men vi er iNorge måtte bare få ut litt frustrasjon

 • Anonym

  Selvsagt blir man kvalm av muslimer, kitty’er, medlemmer av Det Norske Rektum, nazister, liberalister, menneskerettighetsforkjempere, globalister og andre rasshøl i kategorien landssvik.

  Franske myndigheter frykter borgerkrig står det å lese i Le Figaro. Det er den franske sikkerhetssjefen Patrick Cal­var som har informert politikerne om den muligheten.

  Jeg innrømmer glatt at jeg hater de svina som har ødelagt Europa. Om du ikke blir kvalm av å se en muslim stå med ræva i været må du ha et pervertert menneskesyn. Tyskerne brydde seg ikke om røyken fra pipene stammet fra jøder som ble brent aller annet. Det vrenger seg i meg når jeg leser hva Simonsen skriver.

  • Anonym: Jeg konstaterer at du har en enorm respekt for dine meningsmotstandere. Slik må det selvsagt være i et demokrati: Vi har respekt, toleranse og forståelse for at noen har andre meninger enn oss selv. Bare en liten påminnelse: «Medlemmene av det norske rektum» er valgt av den norske befolkningen gjennom demokratiske flertallsvalg.

Legg inn en kommentar