Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sviket mot norske pensjonister

Makvan2«Skuffende at stortinget tidligere i år likevel ikke vil gjøre endringer i trygdeoppgjøret når det gjelder underreguleringen av pensjonen. Årsaken var at det ville koste 2,5 milliarder kroner å kompensere pensjonistene for kjøpekraften i 2015-2016,» mener Demokratenes leder Makvan Kasheikal. «Er det pengene som bestemmer eller rettferdigheten,» spør han, og legger til:

«Regjeringen svekker folketrygden og øker forskjellene. Det er de som er mest avhengige av folketrygden som taper.Pensjonistene har blitt ført bak lyset da regjeringen etter trygdeoppgjøret i fjor nedsatte et utvalg som skulle vurdere endringer i pensjonsreformen.

Bakgrunnen er den svake kjøpekraftsutviklingen som følger regelen om at pensjonene skal underreguleres med en faktor på 0,75 prosent. Regjeringen har nå sagt at de ikke vil gjøre endringer i systemet. Skuffende at det bare er Demokratene som nå vil gi norske pensjonister det de har blitt lovet – og som de så vel har fortjent.»

13 comments to Sviket mot norske pensjonister

 • Nordmenn får det de stemmer på

  Hvorfor skulle politikerne gi noe ekstra til pensjonistene? Pensjonistene stemmer jo på dem likevel. Husker tåkefyrsten Jagland sa han «ble kvalm av den foreslåtte eldremilliarden». Nå krever han solidaritet av de eldre, mens han selv slett ikke betaler skatt av sin lønn på 2,2 millioner kroner i året. Foruten fritt palass med tjenere og privatsjåfør. En fin tillitsvalgt for arbeiderne sammen med Støre med 100 millioner på bok og Jens med 55 millioner i banken.

  Et interessant antropologisk studium verdig å se dem holde hånd foran AP`s landsmøte syngende Opp alle jordens bundne treller».

  Det sterkt mentalt retarderte norske stemmekveget fortjener imidlertid ikke noe annet. Det de sår, det høster de.

  • Anonym

   Ja, i teorien får man det man ber om, men det er faktisk ikke relevant. Politikerne er tillitsmenn. En tillit de absolutt ikke har vist seg verdig. De har løyet og underslått for naive norske velgere konsekvensene av den førte (innvandrings)politikken, det gjelder både asyl og EØS. Med henvisning til avtaler Norge er bundet av, men som selvsagt kan sies opp som enhver annen avtale, har norske politikere ødelagt det norske samfunnet. Bare avvikling av velferd gjenstår.

   Med den nåværende befolkningssammensetningen har ikke nordmenn under 50 år en gang en teoretisk mulighet til å få en pensjon de kan leve godt av. Dette faktum har vært påpekt av en rekke samfunnsøkonomer de seneste månedene, men får ikke store oppslag. Forklaringen er enkel; elendigheten skyldes innvandringen. Det bor én million for mye i Norge. Hvem som skal betale for disse på sikt aner jeg ikke.

   Andelen overtroiske i et samfunn er konstant, enten de religiøse tror på en gud, klima eller menneskerettigheter. Det går alltid galt når overtroiske mennesker settes til å styre land. Det må ligge et rasjonale til grunn for det, ikke følelser og overtro.

   • Anonym

    Norges internasjonale forpliktelser:

    http://www.dagen.no/Nyheter/asyl/Al-Aqsa-kriger-fikk-bli-i-Norge-361974

    «Al-Aqsa-kriger fikk bli i Norge

    mandag 11, juli 2016, kl. 08:39

    Oppdatert: mandag 11, juli 2016, kl. 08:39

    Lars Akerhaug

    ASYL En palestinsk mann med blod på hendene fikk opphold i Norge i 2010. Militsen han var med i har stått bak blodige selvmordsangrep mot Israel.
    En leder av en palestinsk gruppe som på 2000-tallet stod bak blodige angrep på sivile i Israel fikk i 2010 bli i Norge. Det til tross for at han i asylintervju med norske myndigheter forklarte seg om straffbare handlinger. Utlendingsnemnda som ga mannen opphold, ønsker ikke å kommentere enkeltsaken, og kan ikke gi opplysninger om hvorvidt han fremdeles befinner seg i Norge eller ikke.»

    Norske politikere gir fullstendig faen i etniske nordmenns sikkerhet og, ikke minst!, framtid. Det som pågår er folkemord med god margin. Konvensjonen er nøytral. Det holder med at en etnisk gruppe fordrives. Om det er fysisk vold eller psykisk press spiller ingen rolle.

 • Nordmenn får det de stemmer på

  @Anonym 19:59

  Politikerne gir tvert i mot høylytt uttrykk for at de ønsker Norge kolonisert av ikke-kompatible, dysfunksjonelle velferdsparasitter. og folket gir disse tillitsmennene carte blanche til å få tillit og styre over dem. Ingen stemmeberettiget idag kan være i tvil om hva de får som takk for stemmeseddelen hvert 2. år. Dette er villet av det demokratiske flertallet over mange tiår.

  • Anonym

   Jeg er uenig med deg 20:43, for jeg har snakket med politikere som faktisk selv tror at Norge har manglet arbeidskraft. Da er det ikke så merkelig at velgere som blir fortalt denne løgnen tror på den. Men det er altså snakk om knapphet på en innsatsfaktor i en økonomi, og det er nettopp knapphet som har drevet frem en teknisk og økonomisk utvikling, ikke en uendelig strøm av mennesker som presser ned lønningene. Det gir jo motsatt effekt.

   Parasittene fra den tredje verden ødelegger ikke arbeidsmarkedet, men tryggheten i samfunnet.

   Flaskehalsen som sørger for sosialt sammenbrudd, er at det blir for få nordmenn, ikke pengemangel slik mange tror. Men dette sies på en måte så folk ikke skjønner hva det betyr; nemlig knapphet i offentlig sektor (det er et uløselig volumproblem).

 • Anonym

  Fin at Demokratene tar opp denne saken!

 • seriøs kommentar
  våre pensjonister «som bygget landet»
  er ikke alle snart borte?
  mens de som klager som mest over vårt skatteregime
  er de som lever livet i Spania
  kanskje «smuglet» unna noen «dubloner» fra offentligheten

  synes ikke «Hagen generasjonen» har så mye å syte over
  skal jeg være ærlig

  kort sagt.
  bemidlede 68??

 • arbeiderklassens minstepensjonister er for resurssvake til å komme til orde på en nettblogg..
  i motsetning til
  middelklassen (og i værste fall overklassen)
  som syter og geberder seg
  over «urettferdigheten» i norsk skatte og trygdesystem

  fra strendene i Alicante og pattaya og Mindanao(philipinene)

Legg inn en kommentar