Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam har et kvinnesyn på steinaldernivå

Vidar_Kleppe«Eksemplene på at islam er diskriminerende og kvinnefientlig er mange og overveldende, dette uten at norske aktivister på venstresiden bryr seg om grunnleggende brudd på de menneskerettighetene som vi i de vestlige demokratier setter høyt,» sier Demokratenes politiske nestleder og bystyremedlem i Kristiansand, Vidar Kleppe.

Kleppe viser til at en muslimsk kvinnes vitnemål er verdt halvparten av en manns. En kvinne som er voldtatt må stille fire mannlige vitner som støtte for sin sak. Gjør hun ikke det har hun per definisjon vært utro og kan bli drept ved steining. Det skjer ikke sjeldent.

En kvinne kan ikke velge hvem hun skal gifte seg med og hvor hun skal bo. En mann kan skille seg ved å si det tre ganger. En kvinnes rett til skilsmisse er i realiteten nesten uoppnåelig på grunn av endeløse formelle krav.

Muslimske menn kan gifte seg med vantro kvinner. Muslimske kvinner kan ikke velge ektefelle blant vantro. Det er ikke straffbart å drepe en kvinne som har besudlet familiens ære ved å bli forelsket i en person som ikke passer far i familien. Homofile og lesbiske kvinner og menn, kan steines til døde.

Kleppe peker også på at muslimske jenter er gifteklare ved ni års alder. «At dette er et enormt overgrep mot jentene bekymrer åpenbart ikke muslimene og norske kvinner på venstresiden i norsk politikk. Dette er bare noen få av eksemplene som gjør at Demokratene vil fjerne all økonomiske støtte til muslimske trossamfunn,» sier han.

7 comments to Islam har et kvinnesyn på steinaldernivå

 • GLADJENTE

  Norske kvinner stemmer inn partier på Stortinget som fremmer islam i det tidligere Norge. Det kan neppe skyldes annet enn at 68-døtrene er leie av myke norske menn som ikke oppebærer større grad av maskulinitet enn kvinnenes venninne-frøkener.

  Derfor kan det neppe være tvil om at de samme norske damemenneskene egentlig ønsker seg adskillig mer hardhendt sex. De som blir voldtatte erkjenner at de får skikkelige orgasmer, noe de jo lenge har klaget over at de myke, nordiske mennene ikke makter å gi dem.

  Dette er opplagt grunnen til at kvinneorganisasjoner og feministgrupper ikke sier så mye som et knyst om utviklingen.

  Som bonus kan de søke myke menn om ”voldsoffer”-erstatning for seansene. Hele vesten har tatt seg grundig ad notam at ”war is deceit”. Alle lever nå dulgt av alle – fra ”voldsofre” til asyl-baroner – og det er bare å karre til seg i bøtter og spann.

  Selv synes jeg dette er en grei utvikling i et demokrati. For der er det jo som kjent slik at befolkningen heldigvis høster det de sår. Og jeg gleder meg på vegne av alle de kvinnemenneskene som har klart å få flertall for sine innerste ønsker.

  De myke og gode mannevenninnene ser da heller ikke ut til å ønske en annen utvikling. LEVE DEN NYE TID! (Og lykke til alle seirende småpiker!)

  PS
  Og til alle kvinnehatende menn – gratulerer dere også)

  • Anonym

   Jeg skjønner at du synes lite om utviklingen, men det er lite voksne mennesker kan gjøre når barn i alle aldre tar bevisste valg om å skade seg selv.

   Jenter har jo valgt rollen som byttedyr.

 • Anonym

  Riktig og godt sagt av Kleppe!

 • Anonym

  Det er dypt urettferdig overfor mennesker som levde i steinalderen å bli sammenligne med muslimer.

  De skyldige for at det er muslimer og negre i Europa er de så kalte menneskerettighetsforkjemperne. Det blir spennende å høre hvordan de forklarer millioner «enkeltskjebner» som må sette livet til på grunn av galskapen deres.

  Nå er ikke jeg enig at det var snakk om 6 millioner enkeltskjebner som ble utryddet av nazistene. Jeg er heller ikke enig i at vi snakker om enkeltskjebner som har dødd som følge av demokrati- og menneskerettighets-spredning verden rundt.

  Husk at det er resultatene som teller, ikke om du har påberoper deg liberalisme eller nazisme for ugjerningene.

 • Anonym

  Takk til Kleppe som tar opp denne viktige saken om de helt grunnleggende manglende menneskerettigheter, for kvinner og homofile i muslimske land.

Legg inn en kommentar