Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ni måneders betinget fengsel for å skrive at masseinnvandring medfører terror

Flyktninger5I Tyskland bør man være forsiktig med å skrive at masseinnvandring fører til flere voldtekter og mer terror. Ordlegger man seg uklart risikerer man å bli stilt for en domstol og straffet. Det ble resultatet for et tysk ektepar, Peter (27) og hans kone Melanie (26), skriver Breitbart. De ble funnet skyldige i å ha skrevet hatmeldinger på en Facebook-gruppe, og dømt til betinget fengsel og høye bøter.

«Krigs- og økonomiske flyktninger flommer inn over landet vårt. De bringer med seg terror, frykt, sorg. De voldtar våre kvinner og setter våre barn i fare,» skrev de to, nå straffedømte.

Uttalelsene på Facebook-gruppen synes ikke å ha inneholdt noe åpenlyst nasjonalistisk eller nazi-inspirert, men snarere ga de uttrykt for dyp bekymring for situasjonen i Tyskland i forbindelse med massemigrasjon, skriver den tyske avisen Merkur, som siteres av Breitbart.

Ifølge retten er Facebook-siden nå blitt tatt ned. Det tyske ekteparet koblet sine synspunkter til et bilde av et tysk flagg, som var gruppene profilbilde. Ektemannen Peter M. ble dømt til ni måneders betinget fengsel og hans kone til en bot på 1200 euro. «Jeg håper du forstår alvoret i situasjonen. Hvis du sitter foran meg igjen, vil du ende opp i fengsel,» sa dommeren da han leste opp dommen.

7 comments to Ni måneders betinget fengsel for å skrive at masseinnvandring medfører terror

 • Anonym

  Tyskland er på vei mot stupet. Årlig utvandrer 140k veldig høyt kvalifiserte yngre tyskere. Inn vandrer muslimer og negre. Det er som å bytte gull med gråstein.

  I blant annet norske og svenske lokalaviser annonserer tyske bedrifter etter lærlinger. 40% av 16-åringene i Tyskland har mindreverdige kunnskaper i matte. De importerte rakettforskerne fra MØ og Afrika viser seg å være det alle med bare litt vett skjønte. Helt ubrukbare.

  Denne artikkelen kan skremme fanden på flatmark

  http://www.nzz.ch/meinung/auswanderungsland-deutschland-kompetente-wandern-ab-ld.104291

  Det verste er at utviklingen ikke er reversibel.

 • Anonym

  Jøss, ser man det. Til og med Dagbladet har fått med seg hva innvandring av rakettforskere fører til.

  (…)

  De 30 største børsnoterte selskapene i Tyskland har nemlig ikke mer enn 54 flyktninger ansatt – til tross over at det var over 600 000 ledige stillinger i Tyskland i juni i år.
  .
  .
  Den tyske industrien sliter med prekær mangel på arbeidskraft, og behovet for flere hender, ventes å skyte i været i årene framover.

  http://www.dagbladet.no/nyheter/de-ble-spadd-a-lede-tyskland-til-et-nytt-okonomisk-mirakel—ett-ar-senere-jobber-bare-54-flyktninger-i-de-30-storste-selskapene/60316610

 • Høyreekstrem?

  I det «demokratiske» tyskland blir man altså nå de facto straffet hardt for å ytre seg skeptisk til masseinnvandringens vel kjente konsekvenser.

  Dette får tankene til å sirkle rundt tysklands nære fortid som nazistat. Da ble også politisk ukorrekte ytringer straffet. Ble ytringene gjentatt ble straffen skjerpet.

  Jeg tar avstand fra rasistiske/nazistiske ytringer, som ofte inneholder en frastøtende brodd, men det er minst like motbydelig når en domsstol opptrer som et lydig redskap for politiske signaler. Dette leder mot et nytt tyranni i tyskland.

 • traust bonde

  Er det like farlig å skrive det samme i Norge tro?

 • Vidar

  Denne dommen HÖRES helt utrolig ut… Er den virkelig, bör den snarest ankes, om nödvendig til menneskerettighetsdomstolen! Selv (…) Tyskland har faktisk underskrevet FN’s menneskerettigheter, inkludert rettighetene vedrörende ytringsfrihet!

  • Målfrid Endressen

   Ingen sjangs i helevete. Muslimene har sittet og styrt menneskrettigetstolen i mange år allerede:
   https://sites.google.com/site/fiavnorge/nyheter/59
   De får makten gjennom at det nå er samlet i OIC (Organisation of the Islamic Conference) ., som består av 57 land.
   https://sites.google.com/site/fiavnorge/nyheter/59
   Det er meget farlig fordi det viser at de nå står samlet med å støtte terror mot vesten og det gjør de gjennom å ha muslimer som stadig blir flere i våre land.
   FNs medlemmer bekrefter igjen at FN’s mennesrettighetsråd lenge har blitt styrt av islamske dikaturer som bruker alle sine krefter til å ødelegge Israel mens muslimenes egne brudd på menneskrettighetene får fortsette i islamske land. Siden ingenting blir gjort av verken Norske eller vestlige mydigheter vil dette fortsette til våre mydigheter tillater islam å styre alle land til å angripe Israel og drepe våre egne i våre land slik det står i Bibelen at de vil gjøre og de allerede gjør, men hittil bare gjennom terror aksjoner. Det kommer en dag da islam slippes fri i våre land og derfor er det viktig at flest mulig våkner og ser sannheten som står i Bibelen fra GUD(Jesus).

 • Anonym

  Et flerkulturelt samfunn kan aldri være et reelt demokrati. For å holde forskjellige grupper fra å fly i strupen på hverandre, må det lovreguleres hva som kan sies (og ikke).

  Alle flerkulturelle samfunn ender opp som dysfunksjonelle søppeldynger. de bryter til slutt sammen. Premisset; et flerkulturelt samfunn er ugyldig.

  Det finnes heller ikke verdier (eller rettigheter) som er almengyldige. Det er tankefeil nummer to.

  Det vestlige demokratiet har sprunget ut fra vestlige land, og kan selvsagt ikke overføres til resten av verden. Det er ren og skjær galskap å tro det.

  Andre land har sine styreformer, verdier, borgerrettigheter osv. Det er absolutt ikke noe vestlige land har en rett til å blande seg i. Etter femti år med (vestlig) spredning av demokrati og menneskerettigheter, kan vi telle millioner døde.

  For dem som stryker med, er det irrelevant om metoden er «avlusing» eller «humanitære» splintbomber droppet av norske fly.

Legg inn en kommentar